Marantz introduceert CD 50n cd-speler en MODEL 50 versterker

24 oktober 2023 2 Minuten 0 Reacties
Marantz CD 50n cd-speler en MODEL 50 versterker

Marantz introduceert deze week twee nieuwe hifi-componenten. De eerste is de nieuwe CD 50n digitale netwerkaudiospeler en CD-speler. De CD 50n wordt ondersteund door de nieuwe Marantz MODEL 50 geïntegreerde versterker met een volledig analoog ontwerp.

Marantz CD 50n

De nieuwe Marantz CD 50n is een hoogwaardige compact disc-speler en hoog resolutie digitale netwerkaudiospeler en biedt ondersteuning voor een breed scala aan digitale muziekbronnen. Hij is uitgerust met een ESS Sabre DAC plus speciaal ontworpen Marantz Musical Digital Filters. Deze zorgen voor een helder en gedetailleerd geluid bij alle vormen van digitale audio. Dankzij de aanwezigheid van meerdere digitale ingangen plus netwerktoegang via Ethernet of Wi-Fi ondersteunt de CD 50n ook hoog resolutie muziekbestanden die rechtstreeks via digitale audioverbindingen worden verzonden of via je thuisnetwerk worden gestreamd met behulp van het ingebouwde HEOS muziekstreamingplatform. Muziek streamen vanaf mobiele apparaten is ook mogelijk via Bluetooth, Spotify Connect en AirPlay, terwijl liefhebbers van home entertainment hun TV-audio op de CD 50n kunnen aansluiten via HDMI ARC.

 • Op maat gemaakte Marantz Musical Digital Filters voor een helder en gedetailleerd geluid.
 • Ondersteuning voor hoge resolutie via USB tot PCM 384 kHz/32 bit en DSD 256.
 • HDMI ARC voor verbeterde tv-audio om te genieten van tv-programma’s, films en games.
 • Digitale Pre-Amp voor flexibele volumeregeling.
 • Toegang tot streamingdiensten zoals Spotify, AirPlay 2, Tidal en meer, met HEOS ingebouwd.
 • 32-bits ESS Sabre DAC.
 • Marantz vijf jaar garantie.
 • 1.800 euro

Marantz MODEL 50

De Marantz MODEL 50 geïntegreerde versterker, de partner van de CD 50n, is geïnspireerd op het platform van zijn broer, de Marantz MODEL 40n/ Met 70W per kanaal aan klasse A/B-vermogen vormt hij de balans tussen een elegant, eigentijds ontwerp en de muzikaliteit die je van elke Marantz-versterker mag verwachten.

De kracht van de MODEL 50 is te danken aan de High Current Output architectuur. Deze is gebaseerd op parallelle push/pull paren van uitgangsapparaten, gecombineerd aan een substantiële ringkern voeding. Daarnaast een zorgvuldig ontworpen interne signaalpad topografie om interne impedantieverliezen te minimaliseren. Gekoppeld aan de nieuwste versie van Marantz’ veelgeprezen HDAM-technologie (Hyper Dynamic Amplifier Module) biedt de MODEL 50 een combinatie van lage vervorming, moeiteloos vermogen en alle nauwkeurigheid, transparantie en muzikaliteit. Natuurlijk heeft de MODEL 50, wanneer aangesloten op zijn CD 50n broer, ook toegang heeft tot een groot aantal andere digitale audiobronnen.

 • Puur analoog ontwerp met High Current Output en HDAM voor optimale prestaties.
 • Zes analoge ingangen, inclusief een MM phonotrap van hoge kwaliteit.
 • Tijdloos ontwerp met het iconische Marantz patrijspoortdisplay en andere kenmerken van het Marantz-erfgoed.
 • Marantz vijf jaar garantie.
 • 1.800 euro

Beide modellen zijn voorzien van displays – waaronder het Marantz patrijspoortdisplay op de MODEL 50 versterker – terwijl de afstandsbediening die bij elke component wordt geleverd beide apparaten kan bedienen.

Reacties (0)