Libratone Loop: Apart vormgegeven stereospeaker met AirPlay

01 oktober 2013 1 Minuut 0 Reacties
Libratone-Loop

Libratone introduceert deze week een nieuwe speaker die volgens het bedrijf de grenzen van home audio verlegt. De Libratone Loop is een apart vormgegeven stereospeaker met ondersteuning voor AirPlay streaming.

/p>

Libratone Loop

De speaker is niet alleen gegoten in een opvallende ronde vorm maar kan ook op verschillende manieren geplaatst worden. Door een dubbele voet en een muurbeugel is de Loop aan een muur te hangen, op de vloer te zetten of op een tafel/kast te plaatsen. Gekleed in Italiaanse wol heeft de speaker tevens verwisselbare covers in een aantal frisse kleuren die eenvoudig te verwisselen zijn. Extra covers zijn los verkrijgbaar zodat je voor elke situatie de juiste cover hebt.

De Libratone Loop werkt naadloos met iPad, iPhone en Android of Mac/PC en kan muziek streamen door middel van AirPlay of DLNA. De speaker kan ook worden gebruikt zonder een Wi-Fi-netwerk. Dit gebeurt door Libratone’s PlayDirect technologie die in samenwerking met AirPlay en DLNA een directe Wi-Fi-verbinding tussen de Libratone Loop en elk compatibel apparaat opzet. Ook laat de speaker je draadloos streamen vanuit muziekdiensten als Spotify, maar ook radiostations op het internet.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)