iEar’ invites: KEF – 12, 13 & 14 mei

13 april 2022 2 Minuten 0 Reacties
KEF Blade One Meta

Op 12, 13 en 14 mei zullen de nieuwe KEF Blade & Reference modellen gedemonstreerd worden bij iEar’ | Ultimate sound and vision.

De vlaggenschip speakers series van KEF, Blade & Reference, zijn in een volledig technisch nieuw jasje gestoken met als belangrijkste toevoeging MAT (Metamaterial Absorption Technology). Ook aan het uiterlijke jasje is wat gedaan met de introductie van een aantal nieuwe kleurcombinaties en de introductie van het custom color programma. Op 12, 13 en 14 mei zullen deze speakerlijnen gedemonstreerd worden bij iEar’ | Ultimate sound and vision, uiteraard in samenwerking met KEF. Niemand minder dan KEF Brand Ambassador Johan Coorg zal overkomen voor de demonstraties.

En natuurlijk mag jij hier bij zijn! Het aantal stoelen is beperkt, dus schrijf op tijd in via deze link.

Nieuwe Vlaggenschip luidsprekers van KEF

De KEF Blade & Reference modellen zijn bijgewerkt met KEF’s nieuwste akoestische innovaties, waaronder Metamaterial Absorption Technology (MAT).

KEF lanceert met trots de nieuwste technologie in hun baanbrekende Blade luidsprekers. De Blade’s laten zien hoe innovatie en design het meest nauwkeurige en realistische geluid kunnen creëren met akoestiek in gedachten. KEF wordt gekenmerkt door zijn uitstekende geluidskwaliteit en streeft naar een superieure luisterervaring. Blade gaat over het perfectioneren van een baanbrekend concept om mensen te verrassen met de ultieme luisterervaring. De ontwikkelingen in de nieuwste Blade vloerstaande luidsprekers zijn talrijk, waaronder de toevoeging van Metamaterial Absorption Technology (MAT).

Voor degenen die een voortreffelijke smaak hebben, een diepe gehechtheid aan hun audio-ervaring en gedurfde grensbrekers zijn, is Blade de voor de hand liggende keuze. Eerst en vooral is het geluid opvallend. Het kaliber is uitzonderlijk. Het ontwerp getuigt van een avontuurlijke gevoeligheid voor wie een statement wil maken. De speakers staan ​​trots als audiofiel kunstwerk in hun huis.

De Reference reeks laat zien hoe innovatie en design het meest nauwkeurige en realistische geluid kunnen creëren met akoestiek in het achterhoofd. KEF wordt gekenmerkt door zijn uitstekende geluidskwaliteit en streeft naar een superieure luisterervaring. Elk paar Reference-series speakers kan binnen een halve decibel worden gekoppeld aan de door het laboratorium onderhouden referentiestandaard. Vandaar hun naam. De ontwikkelingen in de nieuwste The Reference-luidsprekers zijn talrijk, waaronder de toevoeging van Metamaterial Absorption Technology (MAT).

De geluidskenners die de luxe van superieur geluid in hun huis willen ervaren en vinden dat deze herinneringen de komende jaren moeten worden gekoesterd en opnieuw bekeken, zullen in De Reference investeren. De nostalgische waarde van je favoriete nummer wordt geaccentueerd met de levering van de Reference. De Reference-serie omvat twee drieweg vloerstaande luidsprekers, een drieweg staande luidspreker en twee drieweg center luidsprekers die ook kunnen worden gebruikt als links-midden-rechts (LCR) luidsprekers. Het zijn elegante luidsprekers voor luisteraars met een uitstekende smaak; een luidspreker die een leven lang herinneringen zal opleveren en net zo lang zal presteren.

Reacties (0)