Harman Kardon Citation-serie krijgt drie nieuwe producten

06 januari 2020 2 Minuten 0 Reacties
harman-kardon-citation-miltibeam-700-1

Harman Kardon maakt tijdens CES 2020 bekend dat het bedrijf drie nieuwe speakers gaat toevoegen aan de Citation-serie. Het gaat om een draagbare luidspreker, een moderne wekkerradio en een nieuwe soundbar.

Drie nieuwe Harman Kardon Citation-producten

De nieuwe line-up bestaat uit de draagbare Citation 200-luidspreker, met een oplaadhouder, spatwaterdichte bescherming (ipx4) en ingebouwde oplaadbare batterij met acht uur speeltijd. Ook de Citation Oasis is nieuw, een compacte luidspreker met een ingebouwde wekker, draadloze oplaadmogelijkheden voor de telefoon en muziekstreaming. Er is ook een slaapstand die wifi tijdens de slaapuren automatisch uitschakelt.

Daarnaast wordt de Citation Multibeam 700 toegevoegd: een compacte soundbar met een lcd-kleurendisplay, MultiBeam-technologie en zeven luidsprekerdrivers voor surroundgeluid. De nieuwste soundbar kan ook worden gekoppeld aan de Citation Sub S, een compacte, draadloze subwoofer. Aangedreven door WiSa-technologie leveren deze twee apparaten, samen met de Citation Surround- of vloerstaande luidsprekers, een lage latency, draadloze HD-thuisbioscoopervaring.

Je kunt de nieuwe producten natuurlijk los gebruiken, maar ook opnemen in een 5.1-kanaals surround sound-systeem. Met de ingebouwde Google Assistant kunnen gebruikers de volledige Citation-serie met behulp van hun stem bedienen door simpelweg ‘Hé Google’ te zeggen, gevolgd door het commando. Deze functie maakt het eenvoudig om een alarm in te stellen, to-do lijsten te maken, de tijd van een favoriet televisieprogramma te checken, andere slimme thuisapparaten te bedienen en meer.

Advertentie

Met de toevoeging van Chromecast en Apple AirPlay-mogelijkheden krijgen muziekliefhebbers toegang tot honderden audiostreamingdiensten in HD-kwaliteit. Als je eenmaal verbonden bent via hetzelfde wifinetwerk als Citation, tik je op het AirPlay- of Chromecast-pictogram op een smartphone of tablet en de muziek wordt afgespeeld op de Citation-luidsprekers.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon Citation 200 heeft een adviesprijs van 299 euro. De Oasis heeft er eentje van 199 euro, terwijl de Multibeam 499 euro moet kosten. De losse Sub S heeft een prijs van 399 euro. Alle nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

Lees ook onze Harman Kardon Citation MultiBeam 700 review.

Reacties (0)