Boston Acoustics onthult compact SoundWare XS 5.1 systeem

28 januari 2010 1 Minuut 0 Reacties
bostonSoundWare

Wil jij ook surround geluid maar dan zonder die grote, zware speakers? Dan is dit misschien iets voor jou; Het nieuwe SoundWare XS 5.1 speaker systeem van Boston Acoustics. Dit zeer complete systeem bestaat uit vijf ultra compacte satelliet speakers, elk met een 6.4 cm woofer en een 13mm tweeter. Het design maakt gebruik van Boston Acoustics' tekenende polyhedron vorm, welke voor een schoner en helderder geluid moet zorgen.

De subwoofer, welke perfect past bij de in zwart of wit verkrijgbare speakers, bevat een 100 Watt versterker en een 20 cm woofer. Ook maakt Boston in de subwoofer gebruik van haar BassTrac technologie om lage frequenties te controleren en de bass schoon, strak en geruisloos te houden.

Muurbeugels worden met de set meegeleverd zodat je de speakers zeer gemakkelijk kwijt kunt. Daarnaast kun je de speakers nog mooi wegwerken geven door ze te verven in de kleur van je muur. Niet alleen de woonkamer of slaapkamer kan als ideale plaats dienen voor dit systeem, maar zelfs de tuin is een optie. Door een weerbestendige constructie is ook buiten plaatsen geen probleem.

De Boston Acoustics SoundWare XS 5.1 is te koop voor een adviesprijs van 499,00 euro.

Bron: Whathifi

Reacties (0)