Boston Acoustics lanceert nieuwe middenklasse M-serie luidsprekers

13 augustus 2012 1 Minuut 0 Reacties
Boston-M-serie-speakers

Vorig jaar lanceerde Boston Acoustics de A-serie instap luidsprekers en vandaag wordt er een middenklasse serie aan het assortiment toegevoegd. De M-serie bestaat uit twee vloerstaande luidsprekers en een boekenplank luidspreker. De M-serie moet volgens de fabrikant een nieuwe norm te stellen in het middelste prijssegment met hoge kwaliteit voor zowel stereo als surround opstellingen.

De eerste groep modellen van de M-serie luidsprekers bevat twee vloerstaande 3-weg luidsprekers, het paradepaardje de M350 met vier 5¼ inch woofers en een 4 inch middengebied (€ 1.299), de iets kleinere M340 met vier 4 inch woofers (€ 999) en een 2-weg boekenplank model, de M25 met één 5¼ inch woofer (€ 399). Dankzij de constructie met vier woofers kon de kast volgens de fabrikant slank en elegant worden gehouden, zodat hij in een moderne leefomgeving past en tegelijkertijd bastonen met een hoge kwaliteit kan leveren. Alle modellen van de m-serie maken gebruik van de Extended Wide Bandwidth (EWB) tweeter en de Boston Acoustics Lo-Q™ kastconstructie. Bovendien leidt de
symmetrische massa op de driver voor het middenbereik (M350 & M340) tot een lineaire frequentierespons die de storing aanzienlijk moet verminderen.

Het uiterlijk van de M-serie bevat traditionele en moderne ontwerpaspecten die sonische resultaten moeten leveren en waardoor de modellen eenvoudig nagenoeg alle huiskamers te plaatsen zijn. Alle modellen van de M-serie zijn zo ontworpen, dat zij naadloos met elkaar en met andere luidsprekers van Boston Acoustics kunnen worden gecombineerd, ongeacht de systeemopbouw en de luidsprekermodellen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)