Stel een vraag of geef een antwoord en win een abonnement op FWD Magazine

18 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
FWD website en magazine

Onze Vraag & Antwoord-sectie is eind vorig jaar compleet vernieuwd. Om deze Vraag & Antwoord-sectie in de spotlight te zetten geven we deze maand twee abonnementen op FWD Magazine weg.

Vraag & Antwoord

FWD.nl is niet zomaar een samenvoeging van alle media die voorheen grotendeels los van elkaar opereerden. Het platform is compleet opnieuw ontwikkeld, met verbeterde functies, een volledig nieuw design en diverse nieuwe mogelijkheden voor bezoekers. Zo is de Vraag en Antwoord-sectie, één van de meest populaire secties van onze media, nog altijd aanwezig maar is het eenvoudiger gemaakt om vragen te plaatsen of te beantwoorden en kun je binnen jouw eigen omgeving al je vragen en antwoorden in één overzicht terugvinden.

Binnen de Vraag & Antwoord-sectie kun je al je vragen kwijt over het aanschaffen, aansluiten en gebruiken van jouw apparatuur. Of het nu gaat om smartphones, laptops, luidsprekers, televisies, versterkers, smarthome-producten of accessoires. In deze sectie helpen wij en al onze bezoekers je met al je vragen.

Natuurlijk kun je ook anderen helpen met een antwoord op hun vragen. Maak een een account aan om zelf vragen te kunnen stellen en meteen van alle voordelen te profiteren, waaronder notificaties bij gegeven antwoorden, het bewerken van antwoorden of vragen en vele andere handige functies op ons platform. Ook bieden we je dan een handig overzicht met alle vragen en antwoorden die je ooit gegeven hebt.

Win een FWD Magazine jaarabonnement

Als je deze maand een prangende vraag plaatst of iemand helpt met een antwoord op een vraag dan maak je kans op een jaarabonnement op FWD Magazine ter waarde van 49,95 euro. Uit alle deze maand gestelde vragen en gegeven antwoorden trekken we twee willekeurige winnaars die we begin maart per mail benaderen. Wil jij kans maken? Maak dan nu een account aan en stel je vraag of geef een antwoord.

Reacties (0)