Aanbieding: Het Grote FWD Jaarboek 2021 voor 15 euro incl. verzending

15 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
FWD jaarboek 2021

Ben jij groot fan van av-producten? En duik je het liefst in een dik boek met de beste reviews, de meest uitgebreide achtergronden en de mooiste foto's? Dan is het Grote FWD Jaarboek 2021 iets voor jou. Dit jaarboek is afgelopen december uitgebracht en kan nu tegen een zeer aantrekkelijke prijs gekocht worden.

In deze 2021-editie van het Grote FWD Jaarboek vind je, zoals vaste lezers inmiddels gewend zijn, honderden pagina’s met de mooiste producten, de beste achtergronden en de interessantste ontwikkelingen van het voorbije jaar, én een vooruitblik naar de komende 12 maanden. De belangrijkste ontwikkelingen in mobile, smart, audio- en videoland lees je in het Grote FWD Jaarboek 2021; evenals een selectie van reviews op het gebied van muziek en film. Het Grote FWD Jaarboek 2020 heeft een luxe uitstraling en misstaat niet op de leestafel.

Speciaal voor de lezers van FWD hebben we nu een mooie aanbieding. Als je het Grote FWD Jaarboek 2021 nu bestelt betaal je maar 15 euro, inclusief verzendkosten. Normaal ligt deze prijs op 17,50 euro exclusief verzendkosten. Om van deze actie te profiteren bestel je het jaarboek nu via deze link. De voorraad is beperkt dus de actie loopt zolang de voorraad strekt.

Wil je meer weten over de papieren edities van FWD? Lees dan onze pagina over FWD Magazine.

Reacties (0)