Eerste details Xiaomi Mi 9 lekken uit: Snapdragon 8150-processor

06 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
Xiaomi Mi 8-2

De eerste details van de Xiaomi Mi 9 zijn uitgelekt. Zo zou het toestel de aankomende Snapdragon 8150-processor gaan krijgen en drie camera's aan boord hebben. Tevens zou het toestel een vingerafdruksensor onder het scherm krijgen.

Eind mei werd de Xiaomi Mi 8 gepresenteerd (zie foto). De smartphone werd geprezen door de goede specificaties en de vele functies in combinatie met de lage prijs. Ook verschenen er diverse varianten op de Mi 8, zoals de Explorer Edition en de Mi 8 SE. Vandaag zijn de eerste details van de opvolger verschenen. De Xiaomi Mi 9 zou in de eerste helft van 2019 moeten verschijnen met de nieuwe Snapdragon 8150-processor.

Informatie in handen van Gizchina geeft ons mogelijk meer informatie over de Xiaomi Mi 9. Zo zou het toestel een Snapdragon 8150-processor gaan krijgen. Qualcomm stapt af van de drie cijfers. De Snapdragon 855 zou de naam Snapdragon 8150 moeten krijgen en is de eerste 7nm-processor van het bedrijf. Het toestel zou verder drie camera’s aan de achterkant krijgen, waarbij de hoofdcamera een sensor van Sony heeft met 48 megapixel. Ook een in-display vingerafdruksensor en draadloos opladen zouden aanwezig zijn. De Xiaomi Mi 9 zou met 6 GB en 8 GB werkgeheugen verkrijgbaar moeten zijn bij lancering.

Eerste toestel met Snapdragon 8150-processor?

Of het toestel de eerste smartphone met de Snapdragon 8150-processor zou zijn lijkt ons niet helemaal logisch. De Xiaomi Mi 8 verscheen in juni van dit jaar. Als de Mi 9 precies een jaar later zou verschijnen in juni 2019, dan zijn er vast al eerder smartphones verschenen met de nieuwe chip van Qualcomm.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)