Homecinema

Slimme speaker op tv aansluiten?

Beste Homecinema,

ik heb een LG oled65c9.

Nu vroeg ik mij af of het mogelijk is om hier direct een slimme speaker op aan te sluiten. Zoals de LG Wk7 of de JBL link 20. Voor zover ik het kan vinden moet je hiervoor eerst nog een desbetreffende slimme soundbar voor hebben? En kunnen de boxen dan wel contact maken met deze soundbar?

Want bijvoorbeeld de LG SL9yg of LG SL10yg lijken niet samen te kunnen werken met de LG WK7 maar worden met aparte rear speakers aangeboden. Klopt het dat dit niet samenwerkt?

En ditzelfde lijkt te gelden voor de JBL Link bar en de JBL link speakers (de 10, 20, etc). Of heb ik dit verkeerd?

Ik zou dus graag weten hoe ik slimme speakers (die ik ook voor andere dingen zou willen gaan gebruiken) ook op mijn C9 kan aansluiten?

 

Alvast heel erg bedankt,

Gr.

 

 

 

 

 

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (2)

Bart de la Fosse
10 december 2019 om 12:11

De bron moet eerst fysiek ergens op een slimme speaker binnenkomen, dus bijvoorbeeld een gekoppelde slimme soundbar. Vanuit dat apparaat kan dan naar andere slimme speakers gestreamd worden. Let op; kans op delay is aanwezig.  Helaas werken de genoemde producten niet samen. Dit kan bijvoorbeeld bij Sonos,  Formation van B&W of Citation van Harman Kardon wel.

0

Anoniem
10 december 2019 om 17:15

Bedankt.

Klopt het dan dat bij jbl link het wel synchroon loopt als je muziek streamt inclusief de link bar?

Maar doordat het bij de televisie van een fysieke bron komt het mogelijk met vertraging loopt? En dat dit dus voor LG net zo is?

De sonos en harman citation zijn een stuk prijziger uitgaande van twee slimme boxen, een subwoofer en een soundbar namelijk. Maar hierbij wekt het dus wel ook als een home cinema?

0