Algemeen

Welke room correctie receiver?

Beste,

Wat zeker niet onderschat mag worden is een goede room correctie in de ruimte (met veel glas en slechte akoestiek) maar weet niet voor welk ik moet kiezen in betaalbaar segment..

Ik zit in zo’n huis met heel veel glas partijen en niet ideaal dus.

Vraag is dus : gezien ik zou gaan voor q acoustics 3050i budget segment stereo speakers en ik niet meer dan 25 % van budget zou willen spenderen aan een stereo netwerk receiver voor welk merk ik beste zou gaan ?

Probleem is een beetje dat in goede room correctie zoals bv anthem met ‘arc’ dit al meer dan mijn speakers kost. Zie op eerste zich niet direct een betaalbaar en goede netwerk stereo receiver met goede room correctie zoals bv arc etc.. Alleen de high segmenten hebben dit. Yamaha,pioneer,onkyo zijn niet zo effectief met hun room correctie lees ik overal. Heb nu net wel een heel effectief systeem nodig…

Alle hulp is welkom

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (1)

Martijn Chel
18 mei 2018 om 22:03

Het zijn inderdaad vaak de duurdere - en dan vooral surround - versterkers en receivers die dit hebben. Wil je echt een goed systeem dan is bijvoorbeeld Dirac zeker aan te raden. Maar, ieder merk heeft zijn eigen voorkeur of systeem, en hoe hoger je in de line-up komt hoe geavanceerder het systeem.

Wat je ook zou kunnen doen is zelf gaan meten en inregelen. Dat kost wat tijd qua research en uitvoeren maar het is een goedkopere optie.

0