Verlichting

Problemen met koppelen nest protect met hue?

Wanneer ik de procedure volg om beiden te koppelen geeft nest aan dat ik in de laatste stap mijn username en wachtwoord van mijn nest account moet ingeven. Omdat mijn nest account aan mijn google account is gekoppeld geef ik mijn google account op. Ik krijg dan als reply. Fout wachtwoord of username. Mogelijk gemigreerd  naar google log in met google account. Verder kom ik niet want in mijn google account staat nest er wel bij

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (6)

Bart de la Fosse
10 maart 2020 om 13:20

Is er wellicht iets misgegaan met de migratie migratie Nest/Google? Lukt het wel om in te loggen met je Google-account dmv tweetrapsverificatie.

0

Anoniem
14 maart 2020 om 17:32

Ja dat lukt. Bij het het aanmaken van het nest account had ik de keuze aanmaken met google account of nieuw account voor nest aanmaken. Ik koos dus het eerste. Ik kan nu geen nest account aanmaken omdat deze automatisch inlogt met google. Dat zou betekenen dat ik de installatie ongedaan moet maken en vervolgens alles opnieuw installeren en kiezen voor een nest account, daar voel ik niet zo veel voor. Alles werkt nu goed allen niet te koppelen aan home of hue

0

Anoniem
17 april 2020 om 21:50

Ik heb exact hetzelfde probleem... Volgens mij werkt het niet meer na het migreren An nest naar Google.  Is er  al een oplossing voor?

Alvast bedankt.

Tijmen

0

Anoniem
04 juni 2020 om 16:04

Idd, ik zit hier met het zelfde probleem, en als ik via goog home ‘apparaten koppelen’ druk en nest wil zoeken vind ik deze niet terug in de lijst.

weet iemand raad hiermee

0

Anoniem
17 juni 2020 om 12:55

Klopt, al een probleem voor bijna een jaar. Waardeloze actie van Google, Nest overnemen en vakkundig slopen.

zie ook:

https://support.google.com/googlenest/thread/18518469?hl=en

0

Anoniem
08 juli 2020 om 21:05

Ik heb 3 nest portects gekocht. Om te bedoeling nest protect met philip hue verbinding. Maar het lukt niet via ifttt en google home. Kan iemand mij helpen?

0