Televisie

Panasonic GZ(W)2000 klankprobleem?

Beste, zijn er nog eigenaars die met de TV Panasonic TX-GZ2000 bij verschillende geluidsniveaus een sterk veranderde klankkleur waarnemen . En zo ja is er een  oplossing voor . Groeten Werner.

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (5)

Sir oled
25 juli 2020 om 00:31

Beste,

Die vraag is waarschijnlijk in het verleden al gesteld en naar ik hoor niet opgelost. Deze vraag heb ik ook gesteld bij de collega's over het kanaal en daar zijn geen klachten omtrent deze materie enkel was er bij het begin van de release een software probleem op audio gebied ( krakend geluid) die intussen verholpen is dmv een software update. Dit is de laatste versie ; - Version 3.217

Hebben ze je niet verder kunnen helpen bij Panasonic zelf ?

Mvg,

0

Anoniem
25 juli 2020 om 02:42

Dag, Sir OLED en co . Na een lange weg van alle mogelijke oplossingen zonder noemenswaardig resultaat, stelt men ten einde raad, zowel mijn dealer alsook het Panasonic Customer Callcenter , contact  op te nemen met hun service-partner easyRepair.be (SCD) te Deinze . Ik ga het toestel er heen brengen maar vindt het toch raar dat ik blijkbaar een  alleenstaand mankement van het klankkleur probleem heb. Ik kocht mijn toestel, een Panasonic TX-65GZ2000 begin december 2019 en rond deze periode  teste Eric Beeckmans in het FWD Nr 76 het apparaat en  vermelde ook  dit probleem. Daarom vind ik het raar dat er geen enkele andere eigenaar met dit probleem zou zijn. Groeten Werner.

 

 

 

 

0

Sir oled
26 juli 2020 om 00:51

Beste,

Hopelijk kunnen ze je daar verder helpen en raakt je probleem opgelost .

succes !

 

0

Anoniem
09 augustus 2020 om 21:04

Beste, tv fanaten . Eindelijk het klankkleur probleem opgelost. Onder garantie main board vervangen en het is een  wereld van verschil. Dank aan allen.Een tevreden Panasonic klant,groeten Werner

0

Sir oled
10 augustus 2020 om 14:26

Beste,

Goed nieuws dus en zoals ik al dacht een alleenstaand geval die moeilijk van op afstand te detecteren valt. In ieder geval nog veel plezier met GZ 2000.

Mvg,

0