Homecinema

Ik krijg geen geluid doorgifte van Youtube en Netflix?

Goedemorgen,

 

Ik heb gisteren een JBL 5.1 Surround 2019 aangeschaft. Ik heb oude tv (2012) “smart” gemaakt met een crome-cast. Daarnaast het ik een decoder van Ziggo.

Geluid vanuit de decoder gaat wel over de soundbar. Maar als ik van mijn telefoon stream naar mijn tv (netflix of youtube) dan krijg ik alleen beeld en geen geluid.

Ik heb de tv aangesloten op de bar via HDMI ARC. vanuit de bar ga ik naar de decoder.

Heeft iemand een oplossing?

Mvg,

Johan

 

 

 

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (4)

Ferdy
25 oktober 2019 om 11:23

Beste Johan,

Volgens mij is 'n bug in de software van de slimne TV het probleem.

De oplossing is volgens mij, kijk via ChromeCast in de HDMI /TV

Met vriendelijke groet

0

Anoniem
26 oktober 2019 om 21:23

Ik heb nu alles van cromecast gereset. Het probleem is er nog steeds. Iemand een oplossing?

0

Anoniem
27 oktober 2019 om 07:25

Beste Johan,

 

je kunt in de Netflix  app op de telefoon bij het afspelen van een film het type geluid aangeven via een icoontje dat op een tekstballonnetje lijkt onderaan op je telefoonscherm .

Misschien is dat een oplossing.

m.vr. gr. Jan

 

 

 

0

Ferdy
27 oktober 2019 om 10:17

Beste Johan,

Mocht Jan ongelijk hebben, dan is er nog een mogelijkheid.

De TV heeft ook een RCA (tulp stekkers) uitgang, die gaan naar de AUX (RCA) van de JBL, tuurlijk wel deze ingang/keuze aanklikken op de sounbar, mocht de TV een optische (TOSLINK) hebben dan deze optie gebruiken en als standaard opslaan.

Sommige providers bieden enkele zenders aan in HD en staat de TV op menu/beeld/UHD dan is er geen audio, zet de TV op 1080P

Met vriendelijke groet

0