Yale lanceert slimme kluis en slim slot voor kastjes en lades

08 januari 2020 1 Minuut 0 Reacties
Yale Smart Cabinet Lock

Yale kennen we natuurlijk van de slimme deursloten, waaronder de deze week aangekondigde Linus, maar het bedrijf komt nu ook met andere slimme oplossingen voor in huis.

Tijdens CES 2020 in Las Vegas kondigt Yale het Smart Cabinet Lock en de Smart Safe aan. Het eerstgenoemde product is een slot waarmee je kastjes kunt vergrendelen en het tweede product is een slimme kluis waarin je waardevolle spullen kunt bewaren.

De twee nieuwe producten zijn compatibel met de Yale Access app en de Yale Connect Wi-Fi Bridge. Dit betekent dat je de sloten van beide producten op afstand kunt bedienen, virtuele sleutels met andere kunt delen, de geschiedenis van openen en vergrendelen kunt bekijken, de batterijstatus kunt inzien en notificaties kunt ontvangen wanneer een slot geopend wordt.

De Yale Smart Safe kan overal geplaatst worden, of aan de muur of de vloer gemonteerd worden. Wanneer gekoppeld met de app kun je de kluis openen, sluiten of anderen toegang geven. Natuurlijk is openen en sluiten ook mogelijk middels het keypad op de kluis zelf. De kluis wordt geleverd met een verwijderbare plank, vier AA-batterijen en een fysieke sleutel als back-up.

Het Yale Smart Cabinet Lock maakt het mogelijk een kastje te vergrendelen, bijvoorbeeld voor het veilig opbergen van medicijnen of sierraden. Je kunt het slot op kastjes en in laden monteren, en wanneer gekoppeld met de app krijg je direct een notificatie als de lade of het kastje geopend wordt. Mochten de batterijen leeg zijn dan wordt het slot automatisch geopend.

Het Smart Cabinet Lock en de Smart Safe worden dit jaar op de markt verwacht. Prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

Reacties (0)