Wyze Cam V2 is een slimme beveiligingscamera voor slechts 20 dollar

20 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
Wyze Cam V2

De Wyze Cam V2-beveiligingscamera filmt in 1080p en heeft bewegingsdetectie, een intercom, nachtzicht, notificaties en herkent het geluid van de rook- en koolmonoxidemelder. Deze camera is dan zeker flink aan de prijs? Nee, de Wyze Cam V2 kost slechts 20 dollar.

Slimme beveiligingscamera’s heb je in alle soorten en maten, maar zo goedkoop als de Wyze Cam V2 hebben we ze nog niet eerder gezien. Deze beveiligingscamera voor in huis kost slechts 20 dollar.

In eerste instantie verwacht je misschien weinig van een dergelijke camera voor deze prijs, maar een nadere inspectie toont toch wel wat interessante functies. De Wyze Cam V2 neemt video op in 1080p, heeft bewegingsdetectie en herkent het geluid van een rook- en koolmonoxidemelder. De camera stuurt vervolgens notificaties naar de smartphone. Ook is er een intercom-functie en nachtzicht aanwezig en kan er opgenomen worden op een sd-kaart.

Ondersteuning voor Amazon Alexa

De Wyze Cam V2 is een kubus op een magnetische flexibele voet, waardoor je deze in alle denkbare richtingen op kunt draaien en op diverse oppervlakken kunt neerzetten. Qua smart home-integratie heeft de camera het lastig, maar de Wyze Cam V2 heeft wel ondersteuning voor Amazon Alexa, waardoor je de beelden kunt kijken op de Amazon Echo Show en de Amazon Echo Spot.

Advertentie

Bovenstaande klinkt natuurlijk fantastisch voor een prijs van 20 dollar. Toch zijn er wel een aantal punten waar je rekening mee moet houden. De camera neemt op in slechts 10 beeldjes per seconde en het gezichtsveld bedraagt 110 graden, wat toch vrij beperkt is voor een beveiligingscamera in huis. Voor de prijs zijn dit echter kleinigheidjes. Je zult echter wel moeten wachten om de camera in Nederland aan te schaffen. Komende week komt de Wyze Cam V2 in de Verenigde Staten op de markt, maar het is nog stil over een wereldwijde verkoop. Meer informatie vind je op de website van Wyze Cam.

Reacties (0)