Gesponsord Smarthome Gesponsord door Eufy by Anker

Voel je veilig met de nieuwe EufyCam 3 van Eufy by Anker (Adv)

31 oktober 2022 3 Minuten 0 Reacties
EufyCam 3

Maak kennis met de EufyCam 3 met een 4k-resolutie voor haarscherp beeld, een ingebouwd zonnepaneel en BionicMind AI-technologie. De nieuwe beveiligingscamera van Eufy by Anker is nu beschikbaar.

Ken jij Eufy al? Wellicht heb je de populaire slimme videodeurbel van Eufy al eens ergens gezien of heb je hem zelf bij je voordeur hangen. Bij Eufy werken ze dag en nacht aan gebruiksvriendelijke smarthome-oplossingen voor het hele gezin. Van lasergestuurde robotstofzuigers tot draadloze beveiligingssystemen. En dat zonder verborgen kosten of een abonnement. Eufy is onderdeel van Anker Innovations en is één van de meest toonaangevende en vertrouwde merken voor consumentenelektronica.

De slogan van het bedrijf is ‘Voel je veilig met Eufy by Anker’. De koude en donkere wintermaanden komen er weer aan en de meeste thuiswerkers zitten inmiddels weer op kantoor. Zou het niet fijn zijn om een oogje in het zeil te kunnen houden thuis? Draadloze beveiligingssystemen zijn razend populair, maar vaak ook heel duur met maandelijkse abonnementen. Bij Eufy doen ze het anders. Je bent namelijk direct klaar na aanschaf van een product van Eufy. Ze doen namelijk niet aan verborgen kosten of een maandelijks abonnement. Je hebt direct na aanschaf alle functies tot je beschikking.

Maak kennis met de EufyCam 3

We willen je graag laten kennismaken met het nieuwste beveiligingsproduct van Eufy by Anker. De EufyCam 3 is een high-end beveiligingscamera met een 4K Ultra HD-resolutie. Zo heb je altijd en overal haarscherpe beelden van je thuisomgeving en zoom je met gemak in zonder kwaliteitsverlies. En dankzij verbeterd nachtzicht kun je ook alles zien in het donker. De ingebouwde spotlight zet eventuele indringers direct in het zonnetje en weet meteen af te schrikken.

Maak je geen zorgen over het opladen van deze camera, want een geïntegreerd SunPower zonnepaneel in combinatie met een 13.400 mAh-batterij bieden altijd de beste beveiliging. Twee uur blootstelling aan de zon is genoeg voor een dag stroom. Is de zon een dagje niet te zien? Dan schakelt de EufyCam 3 over naar de grote oplaadbare batterij van 13.400 mAh waar je een jaar lang zonder opladen mee vooruit kunt. Zo is je huis 24/7 beveiligd en hoef jij je geen zorgen te maken over een lege batterij.

Kunstmatige intelligentie helpt je huis beveiligen

De EufyCam 3 beschikt daarnaast over de nieuwste technologische hoogstandjes. Wat dacht je van BionicMind AI-technologie? Kunstmatige intelligentie herkent familie en vrienden en geeft je de optie om alleen een melding te geven bij onbekenden. Ook objecten als dieren of auto’s worden gedetecteerd. Zo word je alleen gewaarschuwd middels een notificatie op je smartphone wanneer dat nodig is. Dankzij BionicMind AI blijft de EufyCam 3 van je leren en kan de herkenningsnauwkeurigheid tot wel 99 procent verbeterd worden. Via de Eufy Security-app bedien je je camera’s en blijf je altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen rondom je huis.

De meegeleverde vernieuwde HomeBase 3 heeft met 16 GB voldoende opslagruimte om tot wel drie maanden aan beelden op te slaan. Je kunt de ingebouwde opslag zelfs uitbreiden tot maximaal 16 TB, want je kunt er gewoon een harde schijf in plaatsen. Via de HomeBase koppel je alle Eufy-apparaten en is er echt iets aan de hand? De ingebouwde sirene laat je direct weten dat er iets aan de hand is, terwijl inbrekers door het luide geluid worden afgeschrikt.

En wellicht het beste nieuws: je hoeft verder niets extra’s te betalen. De aanschaf is voldoende om alle bovenstaande functies te krijgen. Zonder abonnement en zonder verborgen kosten.

Koop nu de EufyCam 3 van Eufy by Anker

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de EufyCam 3? De EufyCam 3 is nu beschikbaar als duo-pack met twee camera’s inclusief HomeBase 3 voor 549 euro via onder andere Bol.com.

Reacties (0)