SYNEK werkt aan slimme wijnmachine Somm

10 april 2016 1 Minuut 0 Reacties
synek-wijnmachine

Nadat SYNEK al succesvol een slimme biertap op de markt bracht, werkt het nu ook aan een slimme wijnmachine. Somm moet ervoor zorgen dat ieder glas wijn voortaan op de perfecte temperatuur wordt ingeschonken.

Nadat SYNEK in 2014 een project op Kickstarter begon om een slimme biertap op de markt te brengen, is het bedrijf nu een stap verder gegaan en wil het ook de wijnliefhebbers voorzien van een slim apparaat. Het bedrijf is namelijk een nieuwe actie begonnen om een slimme wijnmachine op de markt te krijgen. Het apparaat gaat door het leven onder de naam Somm. Binnen no-time behaalde het project op de Amerikaanse crowdfundingwebsite de gevraagde 100.000 dollar.

De slimme wijnmachine van SYNEK

Het is de bedoeling dat het gloednieuwe slimme apparaat van SYNEK tijdens de feestdagen van 2016 voor het eerst leverbaar is, maar wat doet de wijnmachine nou eigenlijk? Somm, een apparaat dat gewoon op het aanrecht past, moet ervoor zorgen dat ieder glas wijn voortaan op de perfecte temperatuur wordt ingeschonken. Om te weten op welke temperatuur de wijn moet worden ingeschonken, beschikt de machine over een chip. De wijn zal verkrijgbaar worden in speciale luchtdichte containers die verschillende soorten wijn bevatten. Een zo’n container zal 2,25 liter wijn bevatten.

Advertentie

De handige app van SYNEK

Gebruikers van de wijnschenker kunnen via de bijbehorende app profiteren van de nodige extra’s. Zo raadt de applicatie de gebruiker andere wijnen aan, gebaseerd op de eerder gedronken smaken. Daarnaast zorgt Somm ervoor dat je wijnvoorraad altijd op peil blijft. Zodra een smaak op dreigt te raken, kan die door de app automatisch opnieuw worden besteld.

De prijs van de Somm van SYNEK

Liefhebbers die een bijdrage leveren aan de actie op Kickstarter, kunnen genieten van de nodige voordelen. Voor 199 dollar kunnen zij het apparaat aanschaffen met een niet goed, geld terug garantie. Ook krijgen zij korting op de wijncollectie. De retailprijs van de wijnmachine zal 299 dollar bedragen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)