Sobro Smart Side Table is een slim nachtkastje

01 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
Sobro Smart Side Table

De Sobro Smart Side Table is een slim nachtkastje waar je twee smartphones draadloos mee kunt opladen. Het slimme nachtkastje heeft verder ingebouwde bluetooth-speakers, een koelkastje, vier usb-poorten en een led-strip. Via crowdfundingswebsite Indiegogo hoopt Sobro Design het project te kunnen financieren.

Op een nachtkastje leg je de telefoon en je horloge neer. Eventueel ook een glas water voor als je dorst krijgt midden in de nacht. Een leeslampje zorgt daarnaast voor wat licht als je nog even een boek wilt lezen voordat je gaat slapen. Het is een eenvoudig meubelstuk waar je niet zoveel aan kunt veranderen, toch? Daar dacht Sobro Design anders over. Zij komen nu met de Sobro Smart Side Table.

De Sobro Smart Side Table plaats je naast het bed en is, naast een standaard nachtkastje, ook een meubelstuk met enkele slimme eigenschappen. Zo is het oppervlakte voorzien van draadloze oplaadpunten, waar je twee telefoons op kunt plaatsen om op te laden. De Sobro Smart Side Table heeft daarnaast vier usb-poorten.

Ook een koelkast en ingebouwde bluetooth-speakers

Dat is echter nog niet alles, want het slimme nachtkastje heeft ook een klein koelkastje aan boord voor gekoelde drankjes. Een led-strip aan de onderkant en ingebouwde bluetooth-speakers maken de Sobro Smart Side Table helemaal compleet. Sobro Design is een crowdfundingsactie gestart waar je voor 299 dollar het slimme nachtkastje alvast aan kunt schaffen en het project kunt ondersteunen. Het uiteindelijke product ligt straks voor 900 dollar in de winkels, dus de eerste ondersteuners van het project zijn veel goedkoper uit. Je kunt het project ondersteunen op de pagina op Indiegogo.

Advertentie

De Sobro Smart Side Table is overigens niet het eerste project van Sobro Design. Zo heeft het bedrijf ook een slimme koffietafel ontworpen. Deze kun je aanschaffen voor 1499 dollar. Meer informatie vind je op de website van Sobro Design.

Reacties (0)