Nieuwe Ember Travel Mug gaat langer mee, kost ook flink meer

18 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
ember-travel-mug

Ember heeft een nieuwe, slimme koffiemok aangekondigd. De Ember Travel Mug is duurder, maar gaat ook langer mee. Er zijn twee modellen. Naast de Travel Mug is er ook een gewone Mug. De prijzen zijn flink hoger dan van de voorgaande modellen.

Nieuwe Ember Travel Mug en gewone Mug gepresenteerd

Ember heeft nieuwe koffiemokken gepresenteerd. De Ember Travel Mug, met een prijskaartje van 179 dollar, en de gewone Mug, die 129 dollar kost. Dat zijn hogere prijzen in vergelijking met voorgaande modellen, die respectievelijk 79 en 129 dollar kosten. De tweede generatie Travel Mug gaat wel veel langer mee en heeft een toegenomen accuduur van vijftig procent. In de praktijk gaat het product dan drie uur mee, in plaats van twee. Ook moet de nieuwe Travel Mug zo’n vijftien procent lichter zijn in vergelijking met de vorige versie.

De Ember Travel Mug kan nog steeds dezelfde inhoud hebben (ongeveer 355 milliliter). Dit keer regel je de temperatuur via een touchpaneel aan de bovenkant. Je activeert het display door op het Ember-logo te tappen. De gewone Ember Mug kan ongeveer 415 milliliter hebben, maar er zal ook een versie aankomen die 295 milliliter aankan (en 99 dollar kost). Beide versies van hetzelfde producten moeten voelen en ogen als traditionele ceramische mokken en komen in de kleuren wit en zwart. Voor 30 dollar meer krijg je een koperen versie.

Alle nieuwe mokken van Ember zijn de te koppelen via bluetooth aan een smartphone waar de Ember-app op geïnstalleerd staat. Ben je benieuwd naar de slimme mokken? Dan kun je onze review van de eerste generatie lezen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)