Lifx kondigt Tile Tap en Tile Fire aan op CES 2019

10 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
lifx-tile-5

Lifx heeft nieuwe producten aangekondigd tijdens CES 2019 in Las Vegas. Het gaat om de Tile Tap en de Tile Fire. Met een complete set van in totaal vijf tegels kunnen gebruikers de lampen via de app instellen met opties als Kleur, Morph en Vuur.

Lifx Tile Tap en Tile Fire aangekondigd

Met de Tile Tap en Tile Fire van Lifx kun je zorgen voor een gezellige sfeer in huis. Met de Tile Fire-modus kunnen tegels van Tile nu het effect van een knisperend vuur hebben. Bovendien kunnen gebruikers met de nieuwste app-update de helderheid van elk tegeleffect wijzigen. Alle Tile-bezitters kunnen gebruikmaken van de Tap- and Fire-functies omdat deze op firmware werken, wat betekent dat na aankoop van Tile, alle toekomstige updates beschikbaar zijn voor gebruikers. Er zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

De Lifx Tile heeft al sinds het begin een versnellingsmeter ingebouwd waardoor toekomstige functies beschikbaar waren voor iedereen via software-updates. Vanaf het eerste kwartaal in 2019 zal Tile Tap volledig worden geïntegreerd in het Tile-product zodat gebruikers de mogelijkheid hebben om op elke Tile te tikken, als het ware. Een precieze releasedatum is momenteel nog niet bekendgemaakt door de fabrikant, maar aangezien de update snel moet verschijnen laat die informatie mogelijk niet lang meer op zich wachten.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.

Reacties (0)