Deze thermometer past automatisch de temperatuur van je Whirlpool-oven aan

06 januari 2020 1 Minuut 0 Reacties
yummly-thermometer-ces-2020

Deze slimme thermometer is helemaal draadloos, waardoor er geen draden uit je oven hangen. Het apparaat is afkomstig van Yummly. Dat is een receptenplatform dat aanwezig is op verschillende apparaten in de keuken. Het bedrijf breidt zijn activiteiten nu dus uit.

Yummly-thermostaat bedient temperatuur Whirlpool-oven

De slimme thermostaat moet vroeg in 2020 beschikbaar zijn in de Verenigde Staten en kost 129 dollar. De thermometer bestaat uit een meetkop en een dock, die in verbinding staat met de Yummly-app via bluetooth. De meetkop heeft sensoren aan beide kanten, zodat de temperatuur van zowel het voedsel als binnenin de oven gecontroleerd kunnen worden. Je kunt de baktemperatuur, het type vlees en in hoeverre je dat vlees gebakken wil hebben instellen. Dat regel je via de mobiele app. Vervolgens krijg je een notificatie wanneer het eten klaar is. Ook kun je binnen de app zien hoe lang het nog duurt voordat het voedsel klaar is. Die tijd wordt automatisch bijgesteld op het moment dat je de ovendeur opendoet of temperatuur verandert.

Het dock heeft een bereik van 150 feet (meer dan 45 meter) en plaats je naast de oven. Zo kun je dus op andere plekken in huis nog steeds de notificaties ontvangen. Het dock werkt op batterijen en kan ook de meetkop opladen.

Later dit jaar kun je de Yunmly-thermostaat koppelen aan je Whirlpool-oven. Dat is niet vreemd, aangezien Whirlpool de eigenaar is van het receptenplatform. Daardoor kan de oven (dit werkt met een selecte groep ovens, overigens) de temperatuur automatisch aanpassen aan de hand van het gekozen recept. Wanneer het product naar Nederland komt, is niet bekend.

Advertentie

Voor meer nieuws vanuit Las Vegas en over de CES-beurs die nu plaatsvindt, kun je terecht in ons nieuwsarchief.

Reacties (0)