De Kitchen Hub van GE plaats je boven je gasfornuis

07 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
ge-kitchen-hub

De nieuwe versie van de GE Kitchen Hub plaats je boven je gasfornuis, zodat je ook tijdens het koken naar Netflix kunt blijven kijken. De speciale hub is een touchscreen van 27-inch dat draait op Android en nog meer applicaties aanbiedt.

GE Kitchen Hub voor boven het gasfornuis

Fabrikant GE wil een groot scherm boven je gasfornuis plaatsen met de aankondiging van de nieuwe versie van de Kitchen Hub. Dit is een groot touchscreen van 27-inch dat je afzuigkap moet kunnen vervangen. Het bedrijf bracht vorig jaar tijdens CES al een teaser uit, maar dat product werd uiteindelijk nooit uitgebracht. Nu is de Hub vernieuwd en voorzien van meer functies. Zo is er ondersteuning voor de Google Assistent, waardoor je boodschappenlijstjes maakt en recepten opzoekt, maar ook smarthomeapparaten kunt aansturen.

Daarnaast kan de Kitchen Hub natuurlijk Netflix en Spotify aan, waardoor je tijdens het koken naar een kookshow kunt kijken of naar muziek kunt luisteren. Verder zijn er twee camera’s: eentje voor het videobellen en eentje waarmee je je voedsel in de gaten kunt houden. Helaas lijkt het apparaat nog niet bestand te zijn tegen het gespetter van olie bijvoorbeeld, dus we hopen dat daar nog naar wordt gekeken. Deze keukenhub kost 1.199 tot 1.399 dollar en moet in mei van dit jaar worden verscheept naar de eerste klanten.

Reacties (0)