D-Link presenteert Exo Smart Mesh Wi-Fi routers en beveiligingscamera’s

07 januari 2019 2 Minuten 0 Reacties
d-link outdoor en pan&tilt

D-Link presenteert nieuwe producten tijdens de CES 2019 in Las Vegas. Het bedrijf komt met beveiligingscamera's voor binnen en buiten en toont drie nieuwe Smart Mesh Wi-Fi routers in de Exo-serie.

D-Link is ook aanwezig tijdens de CES 2019 in Las Vegas en presenteert daar een aantal nieuwe apparaten. Eerder al schreven we dit nieuwsbericht over de nieuwe producten van D-Link, maar deze komen niet allemaal naar Nederland. De volgende producten komen wel naar ons land toe. Zo komt het bedrijf met een nieuwe generatie smart mesh Wi-Fi routers en een aantal nieuwe mydlink camera’s die werken met stemassistenten Amazon Alexa en Google Assistant.

Exo Smart Mesh Wi-Fi Routers

D-Link komt met drie nieuwe mesh Wi-Fi Routers die gebruikmaken van D-Links Wi-Fi Mesh-technologie. Gebruikers kunnen zelf ondersteunde routers en extenders gebruiken om een netwerk te creëren voor thuis of het werk. De serie creëert één netwerk door het huis, waarmee je automatisch verbinding zult maken met het sterkste signaal.

De serie maakt gebruik van het McAfee Secure Home Platform die alle apparaten op het netwerk beschermd. Er is stemondersteuning voor Google Assistant en Amazon Alexa en er is een krachtige 880 MHz dual-core processor aanwezig om het ook veeleisend netwerkverkeer in goede banen te kunnen leiden. De volgende drie modellen zijn op komst:

Advertentie

DIR-3060 AC3000 Smart Mesh Wi-Fi Router
DIR-2660 AC2600 Smart Mesh Wi-Fi Router
DIR-1960 AC1900 Smart Mesh Wi-Fi Router

D-Link Camera’s

Naast de Exo Smart Mesh Wi-Fi Routers presenteert D-Link ook twee beveiligingscamera’s. Zo is daar de DCS-8600LH Full HD Outdoor Wi-Fi Camera. Dit model toont een breed camerabeeld van 135 graden en is waterdicht. De camera werkt tussen temperaturen van -25 tot +45 graden Celsius. Nachtvisie tot zeven meter, tweeweg-audio, bewegingsdetectie, cloudopnames en ondersteuning voor Google Assistant, Amazon Alexa en IFTTT zijn aanwezig.

Ook de D-Link DCS-8515LH HD Pan & Tilt Wi-Fi camera wordt getoond tijdens de CES. De camera heeft een groothoek van 120 graden, kan 340 graden horizontaal draaien en 105 graden verticaal. De camera kan door Intelligent auto-tracking zelf bewegende objecten volgen in huis. Nachtvisie tot vijf meter, tweeweg-audio, cloudopnames, bewegingsdetectie en ondersteuning voor Google Assistant, Amazon Alexa en IFTTT zijn ook bij dit model aanwezig.

Reacties (0)