Breng de sportschool in huis met deze slimme spiegel

07 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
Mirror

Geen zin om naar de sportschool te gaan? De slimme spiegel met de naam Mirror geeft je direct een instructeur in je eigen huis. Je kunt diverse lessen live volgen en via een verbonden wearable zie je direct jouw hartslag en calorieën op het ingebouwde display.

Geen zin om van de bank te komen en naar de sportschool te gaan? Zou het niet makkelijk zijn om gewoon vanuit je huis een les te kunnen volgen? Dat kan binnenkort met een slimme spiegel met de, niet erg originele, naam Mirror.

De Mirror kost 1495 dollar, maar vervolgens hoef je de deur niet meer uit om een sportklas te volgen. Wanneer de Mirror uit staat werkt het precies zoals je van een spiegel mag verwachten, je ziet jezelf. Schakel je het apparaat echter in dan schakelt het lcd-display aan en komen de speakers tot leven. Vervolgens kun je live een sportles volgen met de instructeur op het scherm. Daarnaast krijg je direct biometrische data op het scherm van andere verbonden apparaten, zodat je bijvoorbeeld jouw hartslag en de calorieën kunt zien terwijl je een Apple Watch draagt. Ook andere wearables zouden moeten werken in combinatie met de slimme spiegel.

Ook een abonnement nodig

Je kunt workouts zoals cardio, pilates, yoga, krachttraining en boksen volgen. Volgens het bedrijf achter de Mirror zijn er elke week meer dan vijftig lessen te volgen, zowel live als vooraf opgenomen. Met de aanschaf van alleen de slimme spiegel ben je er nog niet, want je zult ook een abonnement moeten nemen op de sportlessen. Dit kost een extra 39 dollar per maand. Voor iOS is er een app om de Mirror te bedienen, maar voor Android is nog niets bekend. Meer informatie vind je op de website van het bedrijf.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)