Amazon Prime Day 2019: mooie deals voor je smarthome

15 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
Amazon Prime Day 2019

Amazon Prime Day 2019 staat garant voor diverse goede deals op consumentenelektronica. Op het gebied van smarthome vind je diverse mooie aanbiedingen tijdens het tweedaagse prijzenfestival. Bekijk de beste deals voor smarthome.

Amazon Prime Day is inmiddels ook een begrip in Nederland. De 2019-versie vindt vandaag en morgen plaats. Op 15 en 16 juli 2019 houdt het bedrijf een 2-daags prijzenfestival boordevol aanbiedingen. Ook Nederlandse gebruikers kunnen gebruikmaken van al deze deals via de Duitse website van Amazon. De website kun je overigens gewoon in het Nederlands gebruiken.

Ben je op zoek naar een nieuwe aankoop voor je smarthome? Tijdens de Amazon Prime Day 2019 vind je aanbiedingen op diverse populaire producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Amazon Echo Dot 3? Deze kleine smartspeaker met Alexa-assistent koop je tijdens de Amazon Prime Days 2019 voor nog geen 20 euro. Altijd al een slimme stekker willen hebben? De populaire TP-Link HS100 Smart stekker kun je aanschaffen met een korting van 46 procent. Ook stofzuigers van iRobot Roomba, beveiligingscamera’s van Arlo of slimme verlichting van diverse merken koop je nu extra voordelig. Ring is natuurlijk eigendom van Amazon en ook op deze producten krijg je een flinke korting. Zo krijg je onder andere 60 euro korting op de Ring Video Doorbell 2 en 100 euro korting op de Ring Stick Up Cam Battery. En als je er toch bent, kijk dan meteen even naar de deals voor smartphones en tablets of andere consumentenelektronica.

Betalen via iDeal

Nederlandse gebruikers kunnen op de website van Amazon gewoon betalen via iDeal. Er is echter wel één voorwaarde. Je hebt wel een abonnement nodig op Amazon Prime. Dit abonnement geeft je onder meer gratis verzending, maar ook toegang tot de videostreamingdienst van Amazon Prime. Je kunt echter gebruikmaken van een gratis proefabonnement en deze, indien gewenst, direct weer stopzetten.

Advertentie

Bekijk de Amazon Prime Day 2019 deals voor de categorie smarthome via deze pagina of bekijk alle deals via deze pagina.

Reacties (0)