Altro Smart Lock is slim slot én videodeurbel in één product

07 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Altro Smart Lock

Tijdens de CES 2019 in Las Vegas heeft Altro de Smart Lock geïntroduceerd. Op dit moment zijn er natuurlijk slimme sloten en videodeurbellen verkrijgbaar. Altro voegt beide producten samen in één product. De Altro Smart Lock is namelijk een slim slot en een videodeurbel in hetzelfde product.

Het slimme slot verbind met je smartphone en kan automatisch de deur op slot draaien wanneer je weg gaat, of je kan dit handmatig via je smartphone doen. Heb je je smartphone niet bij je? Houd de deurbel ingedrukt en voeg je toegangscode in om de deur weer te ontgrendelen. Je kunt verschillende toegangscodes instellen om ook familie en vrienden toegang te geven tot je huis.

De Altro Smart Lock is echter meer dan een slim slot, want het werkt ook als een videodeurbel met vrijwel dezelfde functies die je inmiddels van andere bekende modellen kent. Zodra iemand aanbelt krijg je een notificatie en beeld op je smartphone te zien. Daarnaast kun je met je bezoekers praten die voor de deur staan. Zodra iemand je huis binnengaat kun je automatisch een video van tien seconden ontvangen, zodat je zeker weet dat je geen ongewenste gasten in huis hebt rondlopen.

Binnenkort ook Google Assistant en Amazon Alexa

Volgens Altro is de Smart Lock gemakkelijk zelf te plaatsen. De oplaadbare batterijen moeten één tot twee maanden meegaan en kun je via usb weer opladen. Je ontvangt twee batterijen, zodat je altijd snel kunt wisselen. Binnenkort moet de Altro Smart Lock ook ondersteuning bieden voor Google Assistant en Amazon Alexa. Of het product binnenkort ook naar Nederland komt is nog niet bekend. Meer informatie vind je op de website van Altro.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.

Reacties (0)