Vijftig nieuwe Pokémon nu beschikbaar in grote Pokémon Go-update

08 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
Pokémon Go

Spelers kunnen nu gaan beginnen met het vangen van vijftig nieuwe Pokémon uit de Hoenn-regio in Pokémon Go. Ook het dynamische weersysteem, dat voor later deze maand gepland stond, lijkt nu al actief te zijn.

We hebben er even op moeten wachten, maar ontwikkelaar Niantic heeft zojuist de schakelaar omgegooid. Spelers van Pokémon Go kunnen nu gaan beginnen met het vangen van vijftig nieuwe Pokémon uit de Hoenn-regio.

Afgelopen woensdag maakte Niantic bekend dat spelers zich warm konden gaan maken voor nieuwe Pokémon uit de derde generatie. Zoals nu blijkt is de update echter groter dan verwacht. Het dynamische weersysteem, dat voor later deze maand gepland stond, lijkt nu ook al beschikbaar te zijn. Afhankelijk van de echte weersomstandigheden op jouw locatie, zie je deze nu ook op het scherm van jouw smartphone. Voor dit weekend betekent dat regen, wind en (natte) sneeuw, wat we nu ook in het spel kunnen gaan beleven. De weersomstandigheden bepalen nu voor een deel welk soort Pokémon in jouw omgeving te vinden is.

Kies vooraf een team van zes Pokémon om mee te vechten

Naast de vijftig nieuwe Pokémon en het dynamische weersysteem zijn er nog meer nieuwe functies in de update van Pokémon Go te vinden. Spelers kunnen nu vooraf een team samenstellen voor het gebruik in raids en gyms. Hierbij selecteer je zes van jouw beste Pokémon om mee te vechten. Ook de interface heeft een update gehad, waarbij de balk voor charged attacks is verplaatst naar de onderkant van het scherm.

De volledige lijst met updates is te vinden op de website van Pokémon Go.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)