Vijfde generatie Pokémon vandaag beschikbaar voor Pokémon Go

16 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
Pokémon Go

Later vandaag kun je opnieuw losgaan in de wereld van Pokémon Go. Ontwikkelaar Niantic voegt namelijk de vijfde generatie 'pocket monsters' toe aan de augmentedrealitygame.

Ondanks dat het spel inmiddels al drie jaren oud is, zijn er nog steeds vele spelers dagelijks actief om de virtuele pocket monsters te vangen. We hebben het natuurlijk over Pokémon Go. Vandaag heeft Niantic, de makers van het augmentedrealityspel, bekendgemaakt dat de vijfde generatie Pokémon later vandaag zullen opduiken in de spelwereld.

Pokémon Go krijgt later vandaag de vijfde generatie Pokémon. Oorspronkelijk gaat het om de virtuele monstertjes die in de spellen Pokémon Black en Pokémon White voor het eerst verschenen. Deze games werden in 2010 uitgebracht voor de Nintendo DS. De games spelen zich af in de regio Unova.

Pansear exclusief voor Europa

Hoeveel Pokémon er in Pokémon Go zullen opduiken van de vijfde generatie is nog niet bekend, maar Niantic heeft laten weten dat we op een later moment de rest van de vijfde generatie kunnen verwachten. We kunnen vanaf vandaag in ieder geval op pad om Snivy, Tepig, Oshawott, Patrat, Lillipup, Purrloin, Pidove en Blitzle te vangen. Wil je ze allemaal vangen? Dan zul je ook de hele wereld over moeten vliegen. De vijfde generatie voegt namelijk opnieuw de zogenaamde regio-exclusieve monstertjes toe. In Europa kunnen we Pansear gaan vangen. Ook nieuw is de Unova Stone, waarmee je bepaalde Pokémon kunt laten evolueren.

Reacties (0)