Update Bad Piggies brengt 36 nieuwe levels

27 februari 2013 1 Minuut 1 Reacties
Bad-piggies-2

De populaire game Bad Piggies van Rovio is door de laatste update voorzien van 36 nieuwe levels. De update met de naam Road Hogs brengt 30 nieuwe algemene levels en 6 speciale Road Hog-levels. Bij laatstgenoemde moet je in je zelfgemaakte karretje tegen de klok racen en binnen de tijd over de finish gaan.

Bad Piggies, dat zowel voor Android als iOS beschikbaar is, bleek al snel na de lancering van de game een groot succes te worden. Het is de tweede game van Rovio, de ontwikkelaars van Angry Birds en heren die weten wat succes is. In Bad Piggies bouw je een wagen waarmee je via allemaal upgrades en speciale mechanismen zo snel mogelijk van het begin- naar het eindpunt moet racen. Hoe sneller je de finish behaalt, hoe hoger de score uiteindelijk ligt.

Bad Piggies: voor iPad en Android-tablets

De update van Bad Piggies is gratis via de Google Play Store of de App Store te downloaden en brengt ongeveer vijf tot zes uur nieuw gameplaymateriaal. De nieuwe levels zijn helaas enkel te spelen als je al ver genoeg in de game bent gekomen. Daarom nog eerst even de moeilijke laatste werelden behalen voordat je aan de update kunt beginnen.

Download: Bad Piggies voor iPad en Android-tablets (€0,89 voor iOS, gratis voor Android)

Reacties (1)