Twitter-ceo belooft een echte donkere modus voor officiële app

23 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Twitter

Twitter-ceo Jack Dorsey heeft beloofd dat de officiële in de toekomst wordt voorzien van een échte donkere modus, met enkele voordelen. Zo moet die nieuwe donkere modus ervoor zorgen dat er daadwerkelijk energie bespaard wordt en moet de kleur zachter zijn voor je ogen.

Echte donkere modus voor Twitter op komst

Jack Dorsey, de ceo van Twitter, heeft beloofd dat de officiële app wordt voorzien van een échte donkere modus — eentje die helpt op het gebied van accubesparing en zachter moet zijn voor je ogen. Het gesprek hierover kwam op gang door een column van een Wall Street Journal-journalist. Vervolgens had een Android Headlines-redacteur het ook over de kwestie, waarna de ceo op diens bericht reageerde en beloofde dat er een échte donkere modus op komst is; eentje die de donkerblauwe kleur inwisselt voor zwart.

Het verschil tussen donkerblauw en zwart is groot op een oled-scherm, aangezien echt zwart ervoor zorgt dat de individuele pixels op het scherm uitstaan en dus zorgen voor batterijbesparing. Bovendien kan die kleur ervoor zorgen dat je ogen het minder zwaar hebben in de avond. Verschillende third-party apps bieden al zo’n modus aan, maar die werken sinds kort niet meer zoals je wel zou willen. Het is op moment van schrijven nog niet bekend wanneer Twitter de échte donkere modus gaat brengen naar zijn applicaties.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)