South Park: Phone Destroyer vanaf nu te downloaden voor Android en iOS

09 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
south-park-phone-destroyer

Speluitgever Ubisoft heeft laten weten dat het spel South Park: Phone Destroyer vanaf nu te downloaden is voor zowel Android als iOS. Het spel is gratis te spelen en zal op regelmatige basis worden voorzien van contentupdates, belooft de ontwikkelaar.

Download South Park: Phone Destroyer

South Park: Phone Destroyer is vanaf nu verkrijgbaar voor iOS en Android. In het spel speel je als cowboys, piraten, tovenaars, cyborgs en zelfs almachtige goden met Cartman, Stan, Kyle, Kenny en alle andere inwoners van het bekende dorp. Het spel combineert real-time strategie met verzamelkaarten in explosieve gevechten door heel de stad. Spelers kruipen in de huid van de aanpasbare New Kid en verzamelen, upgraden en gebruiken de kaarten van personages om hun ware kracht te ontketenen als ze tot leven komen op het slagveld.

South Park: Phone Destroyer bevat een singleplayerverhaal met zestig levels en meer dan tachtig unieke kaarten. Spelers voltooien deze om hun kaartenspel op te waarderen, nieuwe uitdagingen te ontgrendelen en nieuwe kaarten en andere buit te verzamelen. Alsof dat nog niet genoeg is, dagen zij spelers van over heel de wereld uit voor real-time wedstrijden. Zo stijgen spelers in rang en claimen zij een plek op de wereldwijde ranglijst. De studio blijft het gratis te spelen spel bovendien ondersteunen en uitbreiden met regelmatige updates.

South Park: Phone Destroyer

Reacties (0)