Ridiculous Fishing: übervermakelijke game van Nederlandse makelij

15 maart 2013 1 Minuut 0 Reacties
Ridiculous Fishing

De Nederlandse onafhankelijke gamestudio Vlambeer heeft zijn eerste iOS-game voor de iPad en iPhone uitgebracht: Ridiculous Fishing, een spel vol prachtige pixelgraphics, kleurrijke vissen en knettergek plezier.

In 2011 bracht Vlambeer al de originele versie onder de naam Radical Fishing als browsergame uit, maar de flink opgepoetste en vernieuwde versie is nu ook in de App Store te downloaden.

Ridiculous Fishing: verslavend en erg slim

In de game krijg je voor elke vis die aan je vishaak vast zit, een geldbedrag. Het is echter de bedoeling dat je met je vishaak eerst zo diep mogelijk komt om de echte parels uit de zee te halen alvorens je de lijn omhoog hijst. Als je eenmaal met je vishaak tegen een vis komt, moet de lijn omhoog worden gehaald. Probeer tijdens de tocht zo veel mogelijk vissen aan je haakje te krijgen, want: hoe meer vissen, hoe meer geld. Het geld verdien je echter alleen als je de vissen met shotguns, uzi’s of een dikke bazooka helemaal aan gort knalt nadat je ze uit het water haalt en allemaal in de lucht gooit.

Reacties (0)