Persrenders van Alcatel 3c uitgelekt

11 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
Alcatel 3c

Er zijn persrenders uitgelekt van de Alcatel 3c. Deze budgettelefoon komt met een 18:9-beeldverhouding en zal 120 euro kosten. De Alcatel 3c komt met een MediaTek MT8321-processor met 1 GB werkgeheugen en 16 GB uitbreidbaar opslaggeheugen.

Tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas heeft TCL weinig informatie naar buiten gebracht over de nieuwe Alcatel-smartphones voor 2018. Al in oktober was er informatie naar buiten gelekt over de nieuwe modellen van het merk. Door deze informatie weten we dat de Alcatel 5 het nieuwe topmodel van Alcatel wordt. Dit toestel beschikt over een beeldverhouding van 18:9 en krijgt tevens Face Unlock aan boord.

Alcatel pakt uit op Mobile World Congress eind februari

Alcatel zal echter flink uitpakken op de Mobile World Congress in Barcelona, dat eind februari zal plaatsvinden. Hier toont het merk onder andere de Alcatel 5, Alcatel 3v en de Alcatel 1x. Het merk sprak echter niet over de Alcatel 3c. Dit budgettoestel krijgt een 18:9-display en zal in Europa voor ongeveer 120 euro op de markt gebracht worden. Vandaag lekten er via Slashleaks persrenders naar buiten van het nieuwe budgettoestel.

De Alcatel 3c komt met een MediaTek MT8321-processor met 1 GB werkgeheugen en 16 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. Het 6″-display heeft een resolutie van 1.440 bij 720 pixels. Op de persrenders kunnen we zien dat het toestel ook beschikt over een vingerafdruksensor onder de camera aan de achterzijde van het toestel. De Alcatel 3c zou over een accucapaciteit van 3000 mAh beschikken en draaien op Android 7.0 Nougat. Alcatel staat er niet om bekend dat het grote Android-updates uitbrengt. Verwacht dan ook geen Android 8.0 voor dit budgettoestel. Waarschijnlijk brengt TCL meer informatie over de Alcatel 3c naar buiten tijdens de MWC eind februari.

Reacties (0)