Microsoft Surface Pro 7+ gepresenteerd: ultralichte hybride

12 januari 2021 1 Minuut 0 Reacties
Microsoft Surface Pro 7+

Microsoft heeft de nieuwste toevoeging aan de Surface-serie gepresenteerd. De Microsoft Surface Pro 7+ is een ultralichte hybride met diverse verbeteringen aan boord ten opzichte van het reguliere model.

Zo is de Microsoft Surface Pro 7+ twee keer sneller dan vorige modellen en voorzien van de 11e generatie Intel Core-processors. Je hebt verschillende configuraties tot je beschikking, tot 32 GB werkgeheugen en tot 1 TB aan opslagruimte. Ook de batterijduur is aangepakt. Je kunt 15 uur werken zonder opladen en met Fast Charging is de hybride binnen een uur alweer tot 80% opgeladen. Het geheel is ultralicht en weegt slechts 0,7 kilogram.

Je kunt kiezen uit een 4g-model of enkel het wifi-model, zodat je overal kunt werken waar je maar wilt. Veiligheid staat bij de Surface Pro 7+ hoog in het vaandel, want er is een verwijderbare SSD geïntroduceerd voor het opslaan en bewaren van gegevens. De 2-in-1 Surface Pro 7+ beschikt over een usb-a en usb-c-poort met een voor- en achtercamera met 1080p, Dolby Atmos-luidsprekers en Studio Mics voor vergaderingen.

Het kenmerkende model van Microsoft staat bekend om de veelzijdigheid. Gebruik de tabletmodus, of pak de kickstand en pak het Surface Pro Signature Keyboard voor een laptop-ervaring. Ook de Surface Pen en Studio-Modus zijn te gebruiken. De Surface Pen is optioneel verkrijgbaar.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De wifi-configuratie van de Microsoft Surface Pro 7+ is per direct verkrijgbaar vanaf 1.029 euro. De LTE-versie heeft een prijs van 1.329 euro.

Lees meer over Microsoft.

Reacties (0)