Marvel Unlimited brengt 13.000 stripboeken naar iPad en iPhone

08 maart 2013 1 Minuut 2 Reacties
Marvel-Unlimited

Als je gek bent op stripboeken maar niet elke keer naar de winkel wilt om een nieuw papieren exemplaar aan te schaffen dan is de nieuwe Marvel Unlimited app wellicht wat voor je. Met deze app voor de iPad en iPhone krijg je toegang tot een bibliotheek van ruim 13.000 stripboeken die in de afgelopen 70 jaar verschenen zijn.

Marvel Unlimited

Marvel heeft al een applicatie met de naam Marvel Comics waarmee je toegang krijgt tot stripboeken die in de laatste 6 maanden gelanceerd zijn. Marvel Unlimited geeft toegang tot uitgaven die minimaal 6 maanden oud zijn en je kunt ongeveer 70 jaar terug de tijd ingaan. Binnen de applicatie kun je maximaal zes stripboeken tegelijkertijd downloaden om te lezen wanneer je offline bent. Sommige uitgaven zijn aangepast voor het gebruik op de iPad of iPhone waardoor je bijvoorbeeld door het verschijnen van spraakballonnen kunt zien wie er eerst spreekt en welke actie eerst plaatsvindt. 

Om de stripboeken in de collectie te kunnen lezen betaal je een bedrag van 10 dollar per maand. Ook kun je voor een jaarabonnement kiezen waarop je dan 50 procent korting krijgt. Je betaalt dus niet per stripboek en de applicatie kan gratis uit iTunes gedownload worden. Mocht je overigens een papieren uitgave kopen dan krijg je een download code zodat je ook toegang krijgt tot de digitale versie.

Registreren voor een abonnement op Marvel Unlimited kan hier. Let wel dat een creditcard vereist is.

Reacties (2)