Maker van Candy Crush Saga lanceert een nieuwe mobiele game

16 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
king-legend-of-solgard

King, de maker van de populaire game Candy Crush Saga, heeft een nieuw spel uitgebracht, genaamd Legend of Solgard. Op het eerste gezicht lijkt dit een match-3-puzzelgame te zijn, maar onder de oppervlakte gaat mogelijk een unieke role playing game schuil.

Legend of Solgard is nu te downloaden

Legend of Solgard is een nieuwe game van uitgever King die ook Candy Crush Saga tot een succes maakte. Net zoals Candy Crush is Legend Solgard eveneens een gratis te spelen spel (free-to-play) met digitale aankopen. Het spel is beschikbaar op zowel Android als iOS. In de game dien je personages te trainen en aan je uitrusting te werken, gameplayelementen die je veelal tegenkomt in role playing games (rpg). De game gaat echter niet net zo diep als de gemiddelde rpg, maar kan dus wel een ervaring aanbieden die veel voldoening kan geven.

Je kruipt hiervoor niet door allerlei kerkers en hakt ook niet de vijanden weg, maar moet in plaats daarvan spelen op een puzzelrooster waarop je je units dus moet ‘matchen’. Voor de gamers onder ons: het lijkt een beetje op Puzzle Quest en Might & Magic: Clash of Heroes. Het uiteindelijke doel in Legend of Solgard is om Ragnarok (het einde van de wereld) te voorkomen, dus het verhaal is gelukkig wel dramatisch. Verder dien je ook monsters en ondoden te verzamelen en kun je het opnemen tegen je vrienden.

Legend of Solgard

Reacties (0)