Laatste episode van Minecraft Story Mode is nu te downloaden

14 september 2016 1 Minuut 0 Reacties
minecraft-story-mode

Vanaf vandaag is het mogelijk de laatste episode van Minecraft Story Mode te downloaden voor zowel Android als iOS. Mocht je de season pass hebben gekocht, dan kun je de aflevering nu gratis binnenhalen via de applicatie zelf.

Download episode 8 voor Minecraft Story Mode

Telltale Games, bekend van The Walking Dead en The Wolf Among Us, heeft laten weten dat je vanaf nu de laatste episode van Minecraft Story Mode kunt downloaden voor Android en iOS. Mocht de de nieuwe season pass (al) hebben gekocht, dan kun je de aflevering nu gratis downloaden uit de applicatie zelf. De laatste aflevering heeft de titel A Journey’s End? meegekregen, wat doet vermoeden dat dit niet de laatste keer is dat we Jesse en zijn vrienden tegenkomen. Wie weet wat voor avonturen ons later nog te wachten staat.

De game heeft al enkele bekende stemacteurs aan zich weten te binden en voor aflevering acht is daar ook niet op bespaard. Zo worden Jim Cummings (Winnie the Pooh, Darkwing Duck) en Kari Wahlgren (Rick and Morty, The Fairly OddParents) toegevoegd, in de rollen van Hadrian, de leider van de Old Builders, en Mevia, de Enforcer. In de laatste aflevering van Minecraft Story Mode krijgen Jesse en zijn vrienden eindelijk de kans om terug naar huis te keren – maar, zoals je mag verwachten, gemakkelijk zal dat niet gaan…

Reacties (0)