In het kaartspel Boss Monster ben jij de eindbaas

23 maart 2015 1 Minuut 0 Reacties
boss-monster

Wat ooit begon als een Kickstarter-project voor een nieuw kaartspel, is nu een Android-game. Boss Monster is nu te downloaden voor Android. Compleet met een online multiplayer-modus.

Boss Monster: Van fysiek naar digitaal kaartspel

Boss Monster is een spel waarin jij de eindbaas bent en waar je enkel in kunt winnen wanneer je meer helden dood dan je tegenstander. Je doet dit door het bouwen van onveilige kamers binnen je kerker, ervoor te zorgen dat die kamers veel schade kunnen doen en door ervoor te zorgen dat die helden al dood zijn voordat ze jouw gezicht hebben kunnen zien. Boss Monster zag eerst het levenslicht als fysiek kaartspel, voor vier man, dankzij een succesvolle Kickstarter-campagne. Nu is de game gedigitaliseerd voor Android-tablets.

Ook deze mobiele versie van Boss Monster is het resultaat van een succesvolle campagne op Kickstarter, waar de makers het bijna dubbele bedrag hebben opgehaald dan dat ze gevraagd hebben. Deze game is alleen beschikbaar voor tablets, via officiële wegen, en we kunnen dan ook enkel aanraden hem niet op je smartphone te zetten, via onofficiële wegen. Dat doet de game geen recht, aangezien het spel ontwikkeld is met het grotere scherm van de tablet in het achterhoofd. De digitale versie behoudt alle regels van de fysieke versie.

De game is nu gratis te downloaden. Je kunt ervoor kiezen een in-app-aankoop te doen, van 8,46 euro, waarna je toegang krijgt tot de volledige game, de online multiplayer en de mogelijkheid tot het aanschaffen van extra kaarten voor je deck, die op een later tijdstip verschijnen. Wil je de game dus kosteloos uitproberen, dan kan dat. Let er dan wel even op dat je tenminste 49MB aan vrije schijfruimte en minstens Android 4.0 of hoger op je tablet hebt, want anders zal het spel niet werken. Wanneer de iOS-versie komt, is niet bekendgemaakt.

Boss Monster


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)