HP onthult Intel-versie van HP Envy x2-hybride

08 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
hp-envy-x2-intel-versie-ces-2018

HP heeft een nieuwe versie van de HP Envy x2 aangekondigd. Deze versie moet direct gaan concurreren met de Microsoft Surface Pro 4. Deze versie moet gaan bestaan naast de onlangs gepresenteerde variant die is voorzien van een Qualcomm Snapdragon-chipset.

HP Envy x2 met Intel-processor aan boord

Dit jaar is HP voornemens nog een versie van de HP Envy x2 uit te brengen: eentje met een Intel-processor. Onlangs kondigde de fabrikant nog een model aan met een Qualcomm Snapdragon-chipset, maar deze variant leunt op de zevende generatie Intel Core-processor (met de optie voor een lte-verbinding). Dit model is er voor de mensen die zich nog niet willen wagen aan een Windows 10-apparaat met een Snapdragon-processor aan boord en daardoor valt deze hybride in dezelfde categorie als bijvoorbeeld de Microsoft Surface Pro 4.

Ook deze versie van de HP Envy x2 beschikt over een scherm van 12,3-inch en een schermresolutie van 1.080p. Een kenmerkend verschil tussen beide apparaten is de manier waarop je hem neerzet. De Snapdragon-versie heeft een verstelbare kickstand, terwijl de Windows-versie op een iPad Pro-achtige houder leunt. Deze Envy x2 heeft geen ventilator aan boord, waardoor je hem dus ook niet zult horen wanneer je erop werkt. De ingebouwde accu moet tot vijftien uur aan werktijd aanbieden en snel opgeladen kunnen worden.

Binnen negentig minuten zou de tablet tot negentig procent opgeladen zijn, laat HP weten. Verder zit er op de achterkant een camera van dertien megapixel, terwijl de frontcamera beschikt over vijf megapixel. Ook levert HP de Digital-pen bij het apparaat.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De HP Envy x2 is naar verwachting in mei beschikbaar in Nederland, vanaf 1.199 euro.

Reacties (0)