Gelekte afbeeldingen tonen mogelijk Google Pixel 3 XL

08 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
Google Pixel 3 XL

Er zijn afbeeldingen van een mogelijk prototype van de Google Pixel 3 XL naar buiten gekomen. Het lijkt erop dat het toestel ook een notch gaat krijgen en beschikt over een dubbele frontcamera.

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat de Google Pixel 3 en de Pixel 3 XL waarschijnlijk een notch en een edge-to-edge display gaan krijgen. Vandaag zijn er afbeeldingen naar buiten gekomen die mogelijk afkomstig zijn van de nieuwe smartphones van Google.

Op het XDA-forum zijn twee afbeeldingen verschenen van een prototype van de Google Pixel 3 XL. Geheel volgens de trend lijkt het erop dat ook de Pixel 3 XL voorzien gaat worden van een notch. Over het algemeen lijkt het toestel veel op de Pixel 2 XL met de plaatsing van de camera, flitser en de vingerafdruksensor op vrijwel dezelfde plek. De afbeeldingen zijn echter niet duidelijk genoeg om het materiaal goed te herkennen. Hebben we te maken met een glanzende plastic achterkant? Of gaat het toch om glas?

Ook enkele specificaties gelekt van de Pixel 3 XL

De afbeeldingen laten verder een dubbele camera aan de voorzijde zien, terwijl we aan de achterkant een enkele camera aantreffen. Volgens 9to5Google zijn er ook al enkele specificaties bekend. Zo zou het toestel over 4 GB werkgeheugen en minimaal 128 GB intern geheugen beschikken. Tevens zou de Google Pixel 3 XL over een scherm van 6.2-inch beschikken.

Advertentie

Eerder al lekte informatie naar buiten over de screenprotectors van beide nieuwe toestellen, wat leek te bevestigen dat de Pixel 3 en de Pixel 3 XL qua design niet heel veel anders zokm dan dan het vorige model, behalve dan de notch. Aan de andere kant, het gaat hier nog enkel om een mogelijk prototype. We zullen nog even moeten afwachten tot er meer informatie naar buiten komt over beide nieuwe toestellen.

 

Reacties (0)