Derde bètaversie iOS 7 nu beschikbaar voor iPhone en iPad

09 juli 2013 1 Minuut 0 Reacties
iOS-7-bedrijven

Apple heeft gisteren de derde betaversie voor het nieuwe iOS 7 besturingssysteem beschikbaar gesteld. Hiermee kunnen ontwikkelaars die toegang hebben tot de testversie een aantal kleine wijzigingen en verbeteringen verwachten.

iOS 7 is inmiddels alweer een kleine maand geleden aangekondigd maar voordat het besturingssysteem te downloaden is op alle iPhones en iPads wordt het getest door ontwikkelaars en Apple zelf. De eerste bètaversie van de software werd direct na de aankondiging beschikbaar gesteld en drie weken later verscheen de tweede bètaversie waarin ook ondersteuning voor de iPad toegevoegd werd. De derde bètaversie is sinds gisteren beschikbaar en bevat een aantal kleine verbeteringen en bugfixes.

Met deze nieuwe versie wordt een groot aantal kleine verbeteringen geïntroduceerd, waaronder een kleine wijziging in het gebruikte lettertype, een nieuwe tekst voor het ontgrendelscherm en het uitzetten van je iOS-apparaat, verbeteringen in het schalen van iPhone-apps op de iPad, een nieuwe transparante weergave van iMessage notificaties, een nieuwe animatie bij de installatie van een applicatie, snellere werking van Siri, betere ondersteuning oor iCloud Keychain en de ‘.com’ knop op het keyboard is verdwenen.

Bekijk ook onze eerste hands-on ervaringen met iOS 7 op de iPad of lees verder over de zakelijke functies binnen het besturingssyteem.

Reacties (0)