CES 2011: OCOSMOS OSC1 TC en OSC9 gaming tablets gepresenteerd

08 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
OCS9-in-Game-Mode-OCOSMOS

OCOSMOS heeft officieel twee nieuwe tablet PC's aangekondigd; de OCOSMOS OSC1 Tiny Computer (TC) en de OCOSMOS OSC9. De OSC1 TV draait op een Oak Trail Intel Atom processor met een 5 inch 1.024 x 600 capacitief touchscreen, on-screen QWERTY keyboard en twee camera's. De OSC9 heeft een 9 inch 1.024 x 768 multitouch capacitief touchscreen, een afneembare QWERTY controller met virtueel keyboard, en een buidel voor een extra batterij.

Beide tablets maken gebruik van het Windows 7 besturingssysteem, hebben tot 64GB aan SSD opslagruimte, een microSD slot, Wifi en Bluetooth. Aan de achterzijde bevindt zich een 3.1 megapixel camera en aan de voorzijde een 1.3 megapixel camera, naast een microfoon en knoppen op de linker en rechter schouder van de tablet voor gaming.

Over de batterij duur valt nog weinig te zeggen, maar de fabrikant claimt dat ze door de Oak Trail chips een lange batterij duur kan garanderen, zelfs met mobiel gaming. OCOSMOS verwacht dat de OSC1 TC en de OSC9 tablet PC’s ergens halverwege dit jaar op de markt komen in de VS. Of en wanneer de tablets naar Europa komen is nog niet bekend.

Reacties (0)