Angry Birds Star Wars 2 met interactieve Telepods aangekondigd

15 juli 2013 1 Minuut 2 Reacties
Angry-Birds-Star-Wars-2

Rovio, ontwikkelaar van de populaire Angry Birds games, heeft vandaag een nieuwe game aangekondigd. Angry Birds Star Wars 2 is de opvolger van de eerste Star Wars-gerelateerde Angry Birds game die vorig jaar gelanceerd werd en is vanaf 19 september te downloaden.

Angry Birds Star Wars 2 is volgens de ontwikkelaar voorzien van 30 nieuwe karakters waarmee gespeeld kan worden, verbeterde grafische elementen, meer wapens en nieuwe levels. Daarbij is het nu mogelijk om je eigen kant te kiezen, de ‘Pork Side’ of de kant van de Emperor. De game draait om de bekende en populaire Star Wars-trilogie en met de tweede game van Rovio zijn we ook bij de tweede film uit de reeks aanbeland.

Naast de vele verbeteringen en toevoegingen brengt Rovio ook de Telepods met de game op de markt. Dit zijn fysieke figuurtjes die door de gebruiker virtueel in het spel geplaatst kunnen worden door ze op een smartphone of tablet te plaatsen. In onderstaande video worden de belangrijkste nieuwe features en de Telepods getoond.

Angry Birds Star Wars 2 moet vanaf 19 september te downloaden zijn voor onder meer smartphone en tablets met Android of iOS als besturingssysteem.

Reacties (2)