Gesponsord Mobile Gesponsord door Vodafone

ADV: Samsung S21 in meerdere kleuren verkrijgbaar

29 oktober 2020 2 Minuten 0 Reacties
Galaxy Unpacked January 2021

Maak het bedienen van je homecinema set makkelijker, door voor een kwalitatief goede smartphone te kiezen!

De Samsung Galaxy S21 is hierbij een optie die zeker overwogen zou moeten worden. Verbind de telefoon met je lokale netwerk, gebruik een app als Spotify of YouTube en stream de muziek rechtstreeks naar je homecinema set. Vanzelfsprekend moet de homecinema set dit ondersteunen, door de mogelijkheid te bieden deze aan te sluiten op het draadloze netwerk in huis. Bij de aankoop van een Samsung S21 heb je de keuze uit verschillende modellen en per model uit diverse kleuren. Op deze pagina lees je er meer over.

Verschillende modellen van de Samsung Galaxy S21

De Samsung Galaxy S21 werd halverwege januari gepresenteerd in drie varianten, namelijk: het basismodel (Galaxy S21), de Galaxy S21+ en de Galaxy S21 Ultra. Het is afhankelijk van hetgeen je met de telefoon verwacht te doen, welke van deze modellen het beste bij je past. Het basismodel is het goedkoopst en zal voor veel mensen volstaan. Koop je de telefoon niet alleen om je homecinema set te kunnen bedienen, maar ook om fraaie foto’s te maken? Kies in dat geval voor de Samsung Galaxy S21 Ultra. Het is het enige toestel uit deze productreeks, welke een sterk verbeterde camera aan boord heeft ten opzichte van de Galaxy S20 van vorig jaar.

Kleuren per model van de Samsung Galaxy S21

Het basismodel wordt aangeboden in vier kleuren, namelijk: Phantom Grey, Phantom White, Phantom Pink en Phantom Violet. Het maakt dat je altijd een kleur vindt, die past bij je persoonlijke smaak. De Samsung Galaxy S21 Plus kent drie varianten, in de kleuren Phantom Black, Phantom Silver en Phantom Violet. De minste keuze heb je bij de Samsung Galaxy S21 Ultra. Dit model, het grootste toestel van de drie, heeft twee kleuren: Phantom Silver en Phantom Black. Heb jij al een beeld bij de kleur die het beste past bij je smaak?

Advertentie

Voordelen van de Samsung Galaxy S21

De Samsung Galaxy S21 biedt haar gebruikers verschillende voordelen, ten opzichte van de Galaxy S20 uit 2020. Zo is de processor van het toestel sterk verbeterd, wat het toestel geschikter maakt voor onder meer VR- en AR-toepassingen. Daarbij is de batterij van de drie modellen van een upgrade voorzien. Zo gaat het toestel langer mee, zonder dat je deze tussendoor op moet laden. Wel zo prettig!

Opvallend: de Samsung Galaxy S21 is het eerste toestel van Samsung, welke geleverd wordt zonder oplaadkabel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)