Acer komt met nieuwe convertibles in de ConceptD 7 Ezel-serie

06 januari 2020 1 Minuut 0 Reacties
Acer ConceptD 7 Ezel

Acer heeft op de CES 2020 twee nieuwe Windows 10-convertibles gepresenteerd. Deze zijn voorzien van 4k-schermen en high-end specificaties.

Acer heeft tijdens de CES 2020 in Las Vegas nieuwe convertibles gepresenteerd in de Concept D 7 Ezel-serie. Deze high-end convertibles zijn speciaal ontworpen voor creatieve mensen en zijn voorzien van een Ultra HD touchscreen.

De Windows 10-convertibles kun je in vijf verschillende gebruiksmodes instellen dankzij het bijzondere Ezel-scharnier. De Acer ConceptD 7 Ezel is ideaal voor zware werkstromen. Deze notebook beschikt over een 10e generatie Intel Core-processor uit de H-serie (die binnenkort wordt geïntroduceerd), NVIDIA GeForce RTX GPU’s, tot 32 GB aan DDR4-geheugen en een NVMe-SSD-schijf van maximaal 2 TB met PCIe. De ConceptD 7 Ezel Pro is ideaal voor diegene die maximaal vermogen nodig hebben. Deze notebook beschikt over een Intel Xeon-processor, een NVIDIA Quadro RTX GPU, ondersteuning voor ECC-geheugen en Windows 10 Pro.

De convertibles zijn voorzien van 4k ips-schermen met een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. Deze touchscreens kun je ook gebruiken in combinatie met de meegeleverde Wacom EMR-pen. Je hoeft niet bang te zijn voor krassen op het scherm, want beide modellen beschikken over Gorilla Glass 6. Beide convertibles zijn voorzien van twee Thunderbolt 3-poorten, een geheugenslot voor een sd-kaart, een DisplayPort 1.4-poort, een HDMI 2.0-poort en een zachte glazen touchpad. Aanmelden kan via Windows Hello.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Acer Concept D 7 Ezel is vanaf april verkrijgbaar in de Benelux vanaf 2.499 euro. De Acer Concept D 7 Ezel Pro ligt een maandje later in de winkels met een vanafprijs van 2.999 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)