Acer komt met nieuwe convertibles in de ConceptD 7 Ezel-serie

06 januari 2020 1 Minuut 0 Reacties
Acer ConceptD 7 Ezel

Acer heeft op de CES 2020 twee nieuwe Windows 10-convertibles gepresenteerd. Deze zijn voorzien van 4k-schermen en high-end specificaties.

Acer heeft tijdens de CES 2020 in Las Vegas nieuwe convertibles gepresenteerd in de Concept D 7 Ezel-serie. Deze high-end convertibles zijn speciaal ontworpen voor creatieve mensen en zijn voorzien van een Ultra HD touchscreen.

De Windows 10-convertibles kun je in vijf verschillende gebruiksmodes instellen dankzij het bijzondere Ezel-scharnier. De Acer ConceptD 7 Ezel is ideaal voor zware werkstromen. Deze notebook beschikt over een 10e generatie Intel Core-processor uit de H-serie (die binnenkort wordt geïntroduceerd), NVIDIA GeForce RTX GPU’s, tot 32 GB aan DDR4-geheugen en een NVMe-SSD-schijf van maximaal 2 TB met PCIe. De ConceptD 7 Ezel Pro is ideaal voor diegene die maximaal vermogen nodig hebben. Deze notebook beschikt over een Intel Xeon-processor, een NVIDIA Quadro RTX GPU, ondersteuning voor ECC-geheugen en Windows 10 Pro.

De convertibles zijn voorzien van 4k ips-schermen met een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. Deze touchscreens kun je ook gebruiken in combinatie met de meegeleverde Wacom EMR-pen. Je hoeft niet bang te zijn voor krassen op het scherm, want beide modellen beschikken over Gorilla Glass 6. Beide convertibles zijn voorzien van twee Thunderbolt 3-poorten, een geheugenslot voor een sd-kaart, een DisplayPort 1.4-poort, een HDMI 2.0-poort en een zachte glazen touchpad. Aanmelden kan via Windows Hello.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Acer Concept D 7 Ezel is vanaf april verkrijgbaar in de Benelux vanaf 2.499 euro. De Acer Concept D 7 Ezel Pro ligt een maandje later in de winkels met een vanafprijs van 2.999 euro.

Reacties (0)