FWD Weeky update: Draadloze buitencamera en de beste tablets van 2019

23 juni 2019 2 Minuten 0 Reacties
weekly

In deze editie van de FWD Weekly Update lees je alles over een draadloze en weerbestendige buitencamera van Foscam en kijken we naar de beste tablets van 2019 tot nu toe.

De beste tablets van 2019

Je kunt op elk willekeurig moment opzoek zijn naar een nieuwe tablet: of je nu thuis zit op de bank, achter een bureau zit om te werken of wanneer je net even een kopje koffie of glas bier drinkt op het terras. Het is dus een prima moment om wederom de balans op te maken wat nu precies de beste tablets van dit moment zijn. Wesley heeft het overzicht voor je gemaakt. Lees het in de beste tablets van 2019.

Review: Foscam FI9912P

We hebben de afgelopen jaren al een groot aantal slimme camera’s bekeken, maar één merk ontbreekt nog in onze reviewlijst. Foscam is één van de grotere spelers op het gebied van beveiligingscamera’s in Nederland en België en daarom is het tijd om met één van de nieuwe modellen van dat merk aan de slag te gaan. In deze review kijkt Martijn naar de Foscam FI9912P, een weerbestendige en draadloze camera voor buiten.

Review: Samsung Q70R soundbar

De Samsung Q70R-soundbar heeft een prijs van 749 euro. In deze review vertelt Wesley je of het apparaat z’n prijs waard is. De brede speaker beschik onder meer over wifi en ondersteuning voor SmartThings, maar is niet te bedienen via populaire stemassistenten. Lees er alles over in de review van de Samsung Q70R soundbar.

Advertentie

Review: OnePlus 7

In de eerste helft van 2019 lanceert OnePlus niet één smartphone, maar twee smartphones. Naast de OnePlus 7 Pro is de gewone OnePlus 7 in feite het basismodel. Het is een puike smartphone zonder al te veel verrassingen, maar dat betekent niet dat de telefoon oninteressant is. Wesley heeft de smartphone uitgebreid getest. Lees het in de review van de OnePlus 7.

Verslag: 8K Summit New York

De filmindustrie gebruikt 8K al langer, maar nu ook de eerste tv’s voor de consument beschikbaar zijn, is het tijd om na te denken over de productie, distributie én consumptie van 8K. Samsung nodigde ons uit om in New York de mede door hen gesponsorde 8K Summit bij te wonen, waar al deze aspecten aan bod komen. Eric vertelt je alles over de 8K Summit in New York in dit artikel.

IFTTT: het automatiseren van processen doe je zo

In dit artikel legt Wesley uit wat de automatiseringsdienst IFTTT precies is, wat je ermee kunt binnen je smarthome en hoe je simpel zelf kunt beginnen. In de basis is het een dienst waarmee je automatisch handelingen kunt laten verrichten middels het simpele idee van “Als dit gebeurt, dan gebeurt dat”.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)