Nieuw! Zhiyun CRANE-M2S

12 april 2022 1 Minuut 0 Reacties
NWS_Zhiyun_3

Transcontinenta introduceert de nieuwe Zhiyun CRANE-M2S. Dit is ondertussen alweer de vierde generatie van deze zeer populaire en universeel inzetbare professionele 3-assige Zhiyun gimbal. Deze nieuwe gimbal is zo ontworpen dat het niet alleen geschikt is voor mirrorless camera’s, maar ook voor smartphones en action cams. Door het lage gewicht en de krachtige interne accu kan er moeiteloos tot wel tien uur gefilmd worden.
Met een gewicht van 549 gram, is de CRANE M2S even handzaam als een smartphone gimbal, maar biedt het vermogen om bijvoorbeeld een Full-Frame Sony A7C + Tamron 28-75mm F/2.8 uit te balanceren! De lichte behuizing is gecombineerd met krachtigere motoren en assen in vergelijking met de vorige CRANE-M2 gimbal, waardoor het nu een must-have is voor actieve filmmakers die snelheid en gebruiksgemak wensen.
Spontane low-light shoots zijn geen probleem meer met de CRANE M2S. Dankzij het praktische ingebouwde 1000 lumen LED-invullicht biedt de CRANE M2S een regelbare lichtoplossing. Deze is trouwens ook zeer goed te gebruiken als invullicht om schaduwen op te helderen. Het invullicht wordt standaard geleverd met vier kleurenfilters voor nog meer creatieve toepassingen. Er zijn twee uitvoeringen te weten: de CRANE-M2S (€ 299,-) en de CRANE-M2S Combo ( 379,-).
www.transcontinenta.nl

Reacties (0)