UPC komt binnenkort met grote firmware update voor de Horizon mediabox

28 november 2012 1 Minuut 0 Reacties
UPC-Horizon-pers

Hoewel UPC er alles aan lijkt te doen zijn veel bezitters van de nieuwe Horizon mediabox nog steeds niet tevreden. Diverse fora en websites staan vol met klachten over bugs, trage prestaties en andere ongemakken. UPC heeft ondertussen al een aantal kleine updates uitgerold maar binnenkort moet een grote firmware update het merendeel van de problemen oplossen.

Kleinere updates voor de Horizon

UPC laat vandaag weten dat er deze week een update voor de Horizon mediabox is uitgerold met versienummer 1-1-57.09.1a_V1.25_16777393. Deze update lost een aantal kleinere problemen op waaronder de 2010 foutmelding waardoor er niet naar sommige TV zenders gekeken kan worden. Daarnaast zou de melding ‘ongeldig zendernummer’ die soms verschijnt verdwenen moeten zijn. Natuurlijk beter dan niks maar de grote update die alle problemen moet verhelpen laat nog steeds op zich wachten.

Twee grote updates

Vandaag laat UPC weten dat er twee grote firmware updates voor de Horizon mediabox gepland staan. De eerste update wordt in de komende weken uitgerold, de tweede update zal ergens in het eerste kwartaal van 2013 beschikbaar zijn voor klanten van UPC. Beide updates moeten uiteindelijk zorgen voor een apparaat dat aan alle eisen voldoet en nagenoeg compleet probleem-vrij is. Het is dus nog even geduld hebben als ook jouw mediabox kuren vertoond.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)