TV met goud en diamanten van 1,6 miljoen euro

17 maart 2010 1 Minuut 0 Reacties
goudentv

Na al vele elektronica producten opgesierd te hebben met goud en diamanten komt de Britse goudsmid Stuart Hughes nu met een peperdure versierde TV.

Wellicht ken je de dure Nokia telefoon met diamanten en gouden lak of de gouden Playstation? Daar blijft het dus niet bij met de nieuwe PrestigeHD Supreme Rose Edition TV. Dit project heeft gezorgd voor de duurste TV die er momenteel te vinden is, wat vooral te danken is aan een behuizing gemaakt van 28 kilo goud. Natuurlijk tellen de 72 leuke diamanten in de lijst ook aardig mee. Je zou zeggen dat je maar één zo’n TV kunt maken, maar er zijn er drie op de markt voor een schappelijke prijs van 1,6 miljoen euro per stuk.

En zelfs drie TV’s van 1,6 miljoen euro was niet voldoende voor de goudsmid. Ook zijn er namelijk 10 goedkopere varianten te koop, genaamd de PrestigeHD Supreme Edition. Hier vind je dan maar 19 kilo goud en maar 48 diamantjes in terug. Ook zijn deze modellen iets vriendelijker voor de portemonnee met een leuke prijs van 1,1 miljoen euro.

Bekijk hier de website van Stuart Hughes, ook als je er een mocht willen bestellen.

Reacties (0)